Lost_Dragon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,052
En yüksek performansı alman için işlemciye en yakın yere takman gerekiyor.
Ekran kartını alt slota koymamalısın, pcı arabirimini kısmış olursun. Kasanın bi fotoğrafını atsana. 2 Slota sığmayacağına pek ihtimal vermiyorum.ekran kartını alttaki slota alsak sorun olur mu acaba o zamnda bütün sıcaklığı ssd ye vurur ekran kartı kötü olur
Hocam 2. Slota taktım ucu ucuna oldu ama şöyle bir sorun var 2. Slota takınca 1. Slottaki ssd soğutucuna çarpıyor yani onu çıkarıp takabildim ilk slottaki ssd açık kaldı hatta 3. Slota ssd takamıyorum bu ssdnin bloğu engel oluyor şaka gibiEkran kartını alt slota koymamalısın, pcı arabirimini kısmış olursun. Kasanın bi fotoğrafını atsana. 2 Slota sığmayacağına pek ihtimal vermiyorum.
Şunun bi fotoğrafını atsana Allah aşkınaHocam 2. Slota taktım ucu ucuna oldu ama şöyle bir sorun var 2. Slota takınca 1. Slottaki ssd soğutucuna çarpıyor yani onu çıkarıp takabildim ilk slottaki ssd açık kaldı hatta 3. Slota ssd takamıyorum bu ssdnin bloğu engel oluyor şaka gibi
Şunun bi fotoğrafını atsana Allah aşkına![]()
Ama 2. Slotta hız düzeldiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. Slot ve 1. Slot kullanılmaz durumda şuan
sığmış işteMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. Slot ve 1. Slot kullanılmaz durumda şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama 2. Slotta hız düzeldi
yok hocam olmuyor aşağı bastırınca slottan çıkıyor çarpıyor diğerinesığmış işte3. Slotta ki ssd'nin de vidasını sık.
1 slottaki ssd'nin kendi soğutucusu var mı ?yok hocam olmuyor aşağı bastırınca slottan çıkıyor çarpıyor diğerine
hayır çıkardım mecbur bunu 2 ye takmak için yoksa ana kartın kendi soğutucusna çarpıyor bloğu iç içe koymuşlar yuvaları şaka gibi1 slottaki ssd'nin kendi soğutucusu var mı ?
1 slotta soğutuculu ssd yoksa onu 2. slota tak. Soğutuculu kioxiayı'da 1. slota tak. Anakartın kendi ssd soğutucusunu takmana gerek yok, aynı işlevi görüyor.hayır çıkardım mecbur bunu 2 ye takmak için yoksa ana kartın kendi soğutucusna çarpıyor bloğu iç içe koymuşlar yuvaları şaka gibi
sağ olun hocam öyle yaptıım bir de kasadan anlamadığım şekilde sık sık uğultu sesi geliyor kaynağını saptayamadım1 slotta soğutuculu ssd yoksa onu 2. slota tak. Soğutuculu kioxiayı'da 1. slota tak. Anakartın kendi ssd soğutucusunu takmana gerek yok, aynı işlevi görüyor.