Laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,299
Malum yeni zamlardan sonra elimde laptoptan kalma fazladan ramler vardı piyasa durulana kadar kullanmak için çözüm ararken karşıma çıktı temu da ve aliexpress de var aynı satıcılar bende kupon olduğu için aliexpress den 530tlye temu da kalan kredimle de bedavaya aldım elime ulaştığında testlerini yapacağım
https://share.temu.com/A84JZ4WWBvB

Böyle bir şey mi varmış :D Sonucu merak ettim

iş yaparsa güzel çözüm
Kupon olmasa 1100tlye gelecek 8gb laptop ramleri 2. Elde 1kya bulunabiliyor toplam 2x8 3100tlye geliyor 2. El en ucuz ddr5 16gb ram 5.5k elimde laptoptan çıkma fazladan ramler olduğu için denemekten zarar gelmez dedim bu videoyu buldum biostan ayar yapmayı gerektiriyor cs2 gibi online fps oyunlarda drop oluyormuş arada ısınma sorunu olduğundan kasada ona ayrı bir fan ayarlamaya çalışacağım

Kupon olmasa 1100tlye gelecek 8gb laptop ramleri 2. Elde 1kya bulunabiliyor toplam 2x8 3100tlye geliyor 2. El en ucuz ddr5 16gb ram 5.5k elimde laptoptan çıkma fazladan ramler olduğu için denemekten zarar gelmez dedim bu videoyu buldum biostan ayar yapmayı gerektiriyor cs2 gibi online fps oyunlarda drop oluyormuş arada ısınma sorunu olduğundan kasada ona ayrı bir fan ayarlamaya çalışacağım
Kesinlikle DIMM ramler kadar stabil olmaz illaki drop olur sonuçta farklı platform ramler ve araya da bir köprü eklenince stabilite iyice düşüyor

Süründürecek kadar drop yoksa idare etmek için 10/10 çözüm olur

Süründürecek kadar drop yoksa idare etmek için 10/10 çözüm olur
onu da geldiğinde göreceğim zaten cs2 yi ödül almak için oynayıp köşeye bırakıyorum sadece cs2 de böyle bir durumun olduğunu söylemiş

onu da geldiğinde göreceğim zaten cs2 yi ödül almak için oynayıp köşeye bırakıyorum sadece cs2 de böyle bir durumun olduğunu söylemiş
Rekabetçi oyunlarda daha çok olur , drop alır çıkarım gerisi excel word falan diyorsan iş görür bence

Rekabetçi oyunlarda daha çok olur , drop alır çıkarım gerisi excel word falan diyorsan iş görür bence
hikayeli oyunlarda falan pek sorun çıkaracağını düşünmüyorum artık gelince göreceğiz

Malum yeni zamlardan sonra elimde laptoptan kalma fazladan ramler vardı piyasa durulana kadar kullanmak için çözüm ararken karşıma çıktı temu da ve aliexpress de var aynı satıcılar bende kupon olduğu için aliexpress den 530tlye temu da kalan kredimle de bedavaya aldım elime ulaştığında testlerini yapacağım
BIrkac hikayeli oyundada test edersen seviniriz.

BIrkac hikayeli oyundada test edersen seviniriz.
aklımda ki oyunlar
cs2, lol, valorant, rdr2, dying light 2, the beast, risk of rain 2, ark survival, Doom Eternal, ETS 2, kingdoms reborn, ready or not, RE village, MK1, Dead Island 2, cyberpunk 2077

ben de meraklıydım takip ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,132
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri