❌İndirim Bitti! Oldspice 50ml stick 3 adet alimda tane 90 (Amazon)

bunlar tisortleri hep beyaz leke yapiyor gecmiyor da niveanın falan rollonlarında hic yasamadım ama bunlarda cok oldu alanlar dikkatli olsun
kullanmadan yorum yapma. her markanın urunu aynı olmuyor. en az 5 yıldır kullanırım old spice. 1 kere leke yaptıgını gormedım. en başta içeriği farklı zaten diğer ürünlerden

Ekler

• IMG_6198.webp
    IMG_6198.webp
    115 KB · Hit: 73
Bunlar deriye zararlı madde içeriyor mu? Alüminyum vs
İçeriğine bakınca bu deodorantın temel olarak koku vermek ve ter kokusunu bastırmak için formüle edildiği görülüyor. İçindeki glikol türevleri ve benzeri maddeler ürünün koltuk altına düzgün yayılmasını sağlar, cildi yumuşatır ve kalıcılığı artırır. Koku veren maddeler (parfüm, limonene, linalool, geraniol gibi) ürüne hoş bir koku kazandırır ama en çok sorun çıkarabilen kısım da burasıdır. Hassas ciltli kişilerde bu kokular kızarıklık, yanma, kaşıntı veya tahrişe neden olabilir. Alüminyum içermemesi artı bir yön sayılabilir, ancak bu onu tamamen risksiz yapmaz. Genel sağlık açısından, yani iç organlara zarar verme, kanser yapma gibi bilimsel olarak kanıtlanmış ciddi bir risk yoktur; sorun daha çok ciltte lokal tepkilerle sınırlıdır. Özetle, cildin normal ve dayanıklıysa genelde sorun çıkarmaz, ama hassas bir cildin varsa daha sade, kokusuz veya hassas ciltler için üretilmiş deodorantlar senin için daha uygun olur.

Toplam 270 lira

White water çeşidi de 290 geliyor
Bence Night muazzam ya

Keşke old spice ın duş jellerindede indirim olsaydı sadece nightpanterde vardı onuda aldım 1.2 Litresi 210 TL ye geldi

Keşke old spice ın duş jellerindede indirim olsaydı sadece nightpanterde vardı onuda aldım 1.2 Litresi 210 TL ye geldi
08.50
Old Spice Wolfthorn Erkekler İçin Duş Jeli ve Şampuan 400 ml

🏷️ 71 TL | 3 Adet alımda geçerli

vermişler ama stok bitmiş

kullanmadan yorum yapma. her markanın urunu aynı olmuyor. en az 5 yıldır kullanırım old spice. 1 kere leke yaptıgını gormedım. en başta içeriği farklı zaten diğer ürünlerden
Bilader niye yalan soyliyeyim kullandığım için yorum yapıyorum ya

Geri