Direksiyon seti önerisi

Merhabalar tamamen keyif için ve araba oyunlarının hastası olduğum için direksiyon seti almaya karar verdim fakat gram fikrim yok hangisinin daha iyi olduğu açısından biraz araştırma sonucu moza r5 ile tanıştım iyi midir değil midir pek anlamadım ama eğer önerileriniz içerisindeyse arkadaşım bana japonyadan getirecek başka bir öneriniz varsa onu isteyeceğim dediğim gibi hiçbir bilgim yok o nedenden ötürü yardımcı olursanız sevinirim
Son zamanlarda bende baya araştırıyorum ve almayada niyetim var. Moza R5 veya R9 u baya öneren gördüm. İsim yapmış çoğu markaya nazaran baya kaliteli ve kulanım konusunda baya tatmin edici.

Anladım hocam ama ben vitesi de ordan aldırmayı düşünüyorum da bu thrustmaster th8a için ne diyorsunuz uyumlumudur daha iyi olur mu yoksa
Dediğim gibi Logitech shifter hariç piyasadakilerin hepsi uyumlu. Th8a belki de Thrustmaster'ın tek düzgün ürünü. Çok pahalı değilse alabilir.

Dediğim gibi Logitech shifter hariç piyasadakilerin hepsi uyumlu. Th8a belki de Thrustmaster'ın tek düzgün ürünü. Çok pahalı değilse alabilir.
Anladım hocam vallahi aklımdaki tüm soruları götürdünüz ne kadar teşekkür etsem azdır çok teşekkürler

Son zamanlarda bende baya araştırıyorum ve almayada niyetim var. Moza R5 veya R9 u baya öneren gördüm. İsim yapmış çoğu markaya nazaran baya kaliteli ve kulanım konusunda baya tatmin edici.
İsim yapmış markadan kastınız Logitech mi hocam :D Onların ismi 10 sene öncesinde kaldı da. Direct Drive setlerde en isim yapmış firma Simucube'dur. Logitech, Thrustmaster vs bunların üst seviye ürünleri yok çocuk eğlendirirler sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam vallahi aklımdaki tüm soruları götürdünüz ne kadar teşekkür etsem azdır çok teşekkürler
Rica ederim hocam. Direksiyonlarla alakası olmayan biri gelip G29 önerip aklınızı bulandırmadan kararınızı da vermiş oldunuz :D

Vitesin marka modelinin önemi yok herhangi bir modeli direkt usb üzerinden takıp kullanabilirsiniz direksiyondan bağımsız çalışır.

Vitesi PXN'den alabilirsiniz. Uygun bir şey olsun derseniz bunu.

Daha kaliteli olsun derseniz de bunu.

Gelbura'nın kendi markası olarak bu da var.
Bahsettiğin ürülerin hepsine baktımda şuan da yıl sonu bahanesi ile fiyatları yüksek mi yoksa fiyatlar normal mi ?

Bahsettiğin ürülerin hepsine baktımda şuan da yıl sonu bahanesi ile fiyatları yüksek mi yoksa fiyatlar normal mi ?
Hayır zaten bu civardaydı bunların fiyatı.

Hatta buna indirim bile gelmiş. 6.500 den fazlaydı fiyatı.

Logitech'in kronik vitesi hariç aşağıdakinden ucuz vites de yok zaten.

Hayır zaten bu civardaydı bunların fiyatı.

Hatta buna indirim bile gelmiş. 6.500 den fazlaydı fiyatı.

Logitech'in kronik vitesi hariç aşağıdakinden ucuz vites de yok zaten.
Peki şeyi merak ettim önerdiğin bi kokpit var mı?

İkisi içinde bi önerin varsa değerlendiririm.
Stand ve kokpit için buraya bakabilirsiniz.

Sadece kokpit için en fazla önerilen firma da burası.

Stand ve kokpit için buraya bakabilirsiniz.

Sadece kokpit için en fazla önerilen firma da burası.
EyvAllah çok sağol sistemi kurarsam foto salarım buraya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri