cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 397
Yüzde 5 değildir de, banka ne oran veriyse 3.75, 4 küsür bir şeyler. Bildiğim kadarıyla daha 5 olmadıkalan para üstüne yüzde 5
Selamlar, asgari ödedikten sonra kalan tutar için x3,80 / 100 yapıyorsunuz cevabı buluyorsunuzselamlar geçen ay kredi kartı kullandım peşin olarak 1 2 ürün aldım asgarsını veya 10 bin tlsini ödeseme buna diğer ay ne kadar faiz biner tl olarak yaklasık
şuankı ekste 17bin tlSelamlar, asgari ödedikten sonra kalan tutar için x3,80 / 100 yapıyorsunuz cevabı buluyorsunuz(gecikme faiz oranı = akdi faiz oranı)
Aşağıdaki tabloya göre de takibinizi yapabilirsiniz. 1 Ocak'tan itibaren kredi kartı faiz oranları (borç tutarına göre) düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
ÇOKMUŞ YA hepsini öderim ama ödemek istemiyorum bi andaasgari ödersen 420 tl faiz, fon ve vergi de binince 600 tl gibi fark çıkar.
10 bin ödersen 290 tl faiz, fon ve vergi ile toplam 450 tl
Bu yaşta kredi notunu düşürmeÇOKMUŞ YA hepsini öderim ama ödemek istemiyorum bi anda
hocam ilk defa kullanıyorum ve asgariden yüksek miktar ödeyeceğim herhangi bi şekilde sigorta girişim yok benim 500 bin limit var toplam 2 kartdaBu yaşta kredi notunu düşürme
20 yaşındayım 4 milyon limitim var
2 kartınız varsa, 1 kartınızı mutlaka 50k limitin altında (49.999) olsun ki asgari ödeme tutarınız %20 olsun. 50k üstü limitlerde ekstre asgari ödeme oranı %40'dır.upppp
arkadaşın yaptığı hesap doğru, gerisi sizin ödeme durumunuza kalmış.ÇOKMUŞ YA hepsini öderim ama ödemek istemiyorum bi anda