Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
aracı kaçırmasına engel olmaya çalışmak daha iyi bir fikir olabilir.
yarın öbür gün başınıza açılabilecek daha büyük dertlerden kurtulmuş olursunuz.

aracı kaçırmasına engel olmaya çalışmak daha iyi bir fikir olabilir.
yarın öbür gün başınıza açılabilecek daha büyük dertlerden kurtulmuş olursunuz.
Mecbur evde anahtar bırakıyoruz hocam otoparktan aracın çekilmesi gerekiyor bazen komşunun çıkabilmesi için. Hem zararı olmaz motora koymak içinde takip cihazı lazımdı zaten

Sadece Apple uyumlu diyor hocam ben andoroid kullanıyorum. Birde bu örüp yerini belli eder mi güzel çalışıyorsa motora da koyucam ama çaldırırsak ötüp kendini belli eder bu. Biz basmadıkça yapmadıkça ötmez demi

Sadece Apple uyumlu diyor hocam ben andoroid kullanıyorum. Birde bu örüp yerini belli eder mi güzel çalışıyorsa motora da koyucam ama çaldırırsak ötüp kendini belli eder bu. Biz basmadıkça yapmadıkça ötmez demi
kardeşim bu airtag tarzı cihazlar pille çalışır ve telefondan aldığı sinyalle konum verir. ötme vs yoktur. takip cihazı diye bahsettiğiniz şeyler örneğin motosiklet takip cihazları motora dokunulduğu an bildirim verir ve kendi hattı vardır içerisinde. gpsten veri alır. ikisi farklı amaca hizmet verir önce hangisinin sizin için uygun olduğuna karar vermeniz gerek

kardeşim bu airtag tarzı cihazlar pille çalışır ve telefondan aldığı sinyalle konum verir. ötme vs yoktur. takip cihazı diye bahsettiğiniz şeyler örneğin motosiklet takip cihazları motora dokunulduğu an bildirim verir ve kendi hattı vardır içerisinde. gpsten veri alır. ikisi farklı amaca hizmet verir önce hangisinin sizin için uygun olduğuna karar vermeniz gerek
Airtagde konum göstermiyor mu sonuçta hocam diğerine hat almak falanda gerek hat bile bin küsür lira şimdi airtagle de hem arabayı hem motoru takip edemez miyim? Dokunulduğunda göstermesine gerek yok ben uygulamasından baktığımda göreyim yeter

Hocam 50cc scooterım var ona da koyucam diğer kardeşimin bisikleti var onunda koltuğun içine falan saklamayı düşünüyorum ihtiyacımın tam karşılığı airtag yani bi kaç yerde kullanıcam
Hocam airtag hareket ettiğinde ses çıkarır, eğer sakladığınız araç içerisinde kullanıcılardan biri iphone sahibiyse o kişiye bildirim gider. Yani biyere airtag saklandığı aşırı kolay şekilde fark edilebliyor. Ben bunu amerikada kiraladığım Mustangde yaşadım. Araca her binip 5 metre hareket ettiğimde araç içerisinden bir ses geliyodu, ek olarak telefonuma sürekli bildirim geliyodu. Araştırdığımda durumun airtagden kaynaklandığını öğrendim ve kiraladığım kişiden de bunu teyit ettim. Gene siz bilirsiniz ama airtag sizin işinizi çözecek cihaz değil. Airtag benzeri farklı cihazlar olabilir. Bildirim göndermeyen cinsten olanlar.

Hocam airtag hareket ettiğinde ses çıkarır, eğer sakladığınız araç içerisinde kullanıcılardan biri iphone sahibiyse o kişiye bildirim gider. Yani biyere airtag saklandığı aşırı kolay şekilde fark edilebliyor. Ben bunu amerikada kiraladığım Mustangde yaşadım. Araca her binip 5 metre hareket ettiğimde araç içerisinden bir ses geliyodu, ek olarak telefonuma sürekli bildirim geliyodu. Araştırdığımda durumun airtagden kaynaklandığını öğrendim ve kiraladığım kişiden de bunu teyit ettim. Gene siz bilirsiniz ama airtag sizin işinizi çözecek cihaz değil. Airtag benzeri farklı cihazlar olabilir. Bildirim göndermeyen cinsten olanlar.
He hocam sen orjinal Air tag anladın zaten o pahalı benim işimi görmez. Ben yan markaların ürünlerinden bahsediyordum onlardan alınabilecek ses çıkartmayan ürün varsa güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri