Sıvı Soğutma Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Merhabalar, sistemim için sıvı soğutucu aşacağım benimki 240mm, 360 a yükseltmek istiyorum bunun için yeni kasa aldım (Asus Tuf GT502 Horizon) ve sıvı soğutucu bakmaya başladım. Kasa için diğer markalarda sıkıntı çıkarabiliyor dediler ben de Asus'lara bakıyordum, bulduğum bir tanesi burada fiyatı uygun ve güzel gözüküyor herhangi bir eksisi var mıdır ya da yerine önerilebilecek başka bir ürün var mı?

Hocam öncelikle "Başka marka sıkıntı çıkarır" lafını kim dediyse selam söyle, iyi sallamış. GT502 akvaryum tipi, içi hangardır. Piyasadaki her 360mm soğutucuyu paşa paşa alır. Soruna gelirsek asus fiyatını haketmiyor, çok daha iyileri var.

Ekransız:
Radyatörü 38mm, işlemciyi buzdolabına çevirir. LCD ekranı yoktur ama VRM fanı vardır, anakartı da soğutur. F/P üründür.

Ekranlı:
İlla ekran olsun diyorsan, Lian Li'nin ekran kalitesi ve yazılımı, Asus'tan daha stabildir. Kablo kirliliği de yapmaz.

Hocam öncelikle "Başka marka sıkıntı çıkarır" lafını kim dediyse selam söyle, iyi sallamış. GT502 akvaryum tipi, içi hangardır. Piyasadaki her 360mm soğutucuyu paşa paşa alır. Soruna gelirsek asus fiyatını haketmiyor, çok daha iyileri var.

Ekransız:
Radyatörü 38mm, işlemciyi buzdolabına çevirir. LCD ekranı yoktur ama VRM fanı vardır, anakartı da soğutur. F/P üründür.

Ekranlı:
İlla ekran olsun diyorsan, Lian Li'nin ekran kalitesi ve yazılımı, Asus'tan daha stabildir. Kablo kirliliği de yapmaz.
Hocam teşekkürler, sıkıntı dediğim argb'lerde uyumsuz olabilir denmişti bilmiyorum ne kadar doğrudur. Dediğiniz gibi fiyatını çok hak etmiyor Asus ama uyumsuz olursa da boşa almak istemiyorum.

Ekransız:

Ekranlı:
hocam bu sıvı soğutmalar bu kasaya uyar mı acaba ? Fazeon F17 (F17A750BWQ)

hocam bu sıvı soğutmalar bu kasaya uyar mı acaba ? Fazeon F17 (F17A750BWQ)
Arctic biraz sıkıntılı. soğutucunun radyatörü 38mm Fanlarla birlikte toplam kalınlığı 63-65mm'yi bulur. MOSFETe veya RAMe çarpma ihtimali çok yüksek.
Lianli de sıkıntı çıkmaz.

Arctic biraz sıkıntılı. soğutucunun radyatörü 38mm Fanlarla birlikte toplam kalınlığı 63-65mm'yi bulur. MOSFETe veya RAMe çarpma ihtimali çok yüksek.
Lianli de sıkıntı çıkmaz.
lianli de sıkıntı çıkmaz diyorsanız hocam siparişi geçeceğim kutu içeriğinden termal macun cıkıyor mu biliyor musunuz acaba yoksa yanına bir tane daha almak şart mı yeni işlemci için alıyorum bu arada soğutacağım işlemci ryzen 7 9800x3d

lianli de sıkıntı çıkmaz diyorsanız hocam siparişi geçeceğim kutu içeriğinden termal macun cıkıyor mu biliyor musunuz acaba yoksa yanına bir tane daha almak şart mı yeni işlemci için alıyorum bu arada soğutacağım işlemci ryzen 7 9800x3d
İçinden macun çıkıyor hocam, hem de gayet kaliteli. Ekstra masraf yapmana gerek yok.

Hocam baktım da bunun prosu da var daha ucuza, onun yerine bunu neden önerdiniz?

Ama siyahı yok şu anda hepsi beyazmış.
Bu modeli yeni çıkardılar hocam.
Düz modelde standart 5 yapraklı fanlar var, bu modelinde 7 yapraklı P12 Pro fanlar kullanılıyor. Siyah şart değilse bubi tık daha iyi

Bu modeli yeni çıkardılar hocam.
Düz modelde standart 5 yapraklı fanlar var, bu modelinde 7 yapraklı P12 Pro fanlar kullanılıyor. Siyah şart değilse bubi tık daha iyi
Sistem tam siyah, beyaz seçemem maalesef. Yine şu üçlü arasındayım ama bana hala en fp asus geliyor haksız mıyım?

Ekler

• görsel_2025-12-24_162848891.webp
    görsel_2025-12-24_162848891.webp
    28.1 KB · Hit: 13
Geri