kargonmu gelicek ben stok gelicek anladımnasıl anlamadım
kargonmu gelicek ben stok gelicek anladımnasıl anlamadım
yok kargo gelecek az sonrada bazıları eski bazıları yeni magsafe demişti bende onu atacağım isteyen ona göre alır stokta bekleyin geliyor ara arakargonmu gelicek ben stok gelicek anladım
enson 19 unda gelmiş stok bence bittiyok kargo gelecek az sonrada bazıları eski bazıları yeni magsafe demişti bende onu atacağım isteyen ona göre alır stokta bekleyin geliyor ara ara
Hangi nesil olduğuna nereden bakıyoruz ?sıfır ve yeni nesil geldi
Açıklamasında M G ile başlayan bir kod var ben ona baktımHangi nesil olduğuna nereden bakıyoruz ?
Bende aldım kutusunda duruyor 13 gelirse iade edip alırım diye fark yokmu acayımmı sence13 için 14 şeffaf almıştım tam oturdu. Bir sıkıntı göremedim.
Hocam tuşlar falan tam oturuyor gibi geldi bana bir noksanlık göremedim.Bende aldım kutusunda duruyor 13 gelirse iade edip alırım diye fark yokmu acayımmı sence
Anladım hocam sağolun
sıfır aldığım şey isterse 1 tl olsun sıfır satıyorsa sıfırdır bunu anlamak bu kadar zor değil20 dolara 50-60 dolarlık orjinal kılıf ve kordon alıp bu kadar şikayet eden bır toplum yok arkadaş. yok tuş oturmadı. yok kılıfı taktım ekranda popup çıkmadı. yok kordon kutusu acık geldı bi susun **