🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

kargonmu gelicek ben stok gelicek anladım
yok kargo gelecek az sonrada bazıları eski bazıları yeni magsafe demişti bende onu atacağım isteyen ona göre alır stokta bekleyin geliyor ara ara

sıfır ve yeni nesil geldi

Son düzenleme:
magsafe almak için ısınmayı vs anlatıcam adaptör orjinal adaptör apple'ın 20 waatlık olanında telefonda da zore'nin orijinal megsafe kılıfı vardı telefonu 0 dan 80 e kadar böyle bir ılık denecek bir sıcaklığı vardı sonra 80 den 100 e doğru telefonu ısısı normale döndü aynı şekilde megsafede soğudu aşırı ısınma vs yaşamadım şarj süreside 19 da taktım 100 e ortalama 1 saat 30 dk da şarj etti

IMG_1005.webp

Bende aldım kutusunda duruyor 13 gelirse iade edip alırım diye fark yokmu acayımmı sence
Hocam tuşlar falan tam oturuyor gibi geldi bana bir noksanlık göremedim.

20 dolara 50-60 dolarlık orjinal kılıf ve kordon alıp bu kadar şikayet eden bır toplum yok arkadaş. yok tuş oturmadı. yok kılıfı taktım ekranda popup çıkmadı. yok kordon kutusu acık geldı bi susun **

20 dolara 50-60 dolarlık orjinal kılıf ve kordon alıp bu kadar şikayet eden bır toplum yok arkadaş. yok tuş oturmadı. yok kılıfı taktım ekranda popup çıkmadı. yok kordon kutusu acık geldı bi susun **
sıfır aldığım şey isterse 1 tl olsun sıfır satıyorsa sıfırdır bunu anlamak bu kadar zor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,879
Üyeler
187,582
Son üye
Russ
Geri