🔥İndirim 🔥Endgame Gear XM1R OYUNCU MOUSE - 899TL!🔥

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar tercih edebilir.
Siyah:

1000tl altı olan tüm mouselar idarelik olarak alınır ömürlük düşünmeyin ama iş yaparlar ben ne zaman görsem yedek olarak alıyorum

1000tl altı olan tüm mouselar idarelik olarak alınır ömürlük düşünmeyin ama iş yaparlar ben ne zaman görsem yedek olarak alıyorum
Alakası yok ajazz apexi indirimde 700e almıştık senin gibi yorum yapanlar vardı 2 seneyi dolduracak sorunsuz

O sıra 130tl ye aldığım performax xotran

hocam
Yorumundan görüp bi bakayım dedim mouseunuza, deli yükselmiş fiyatı
yok hala aynı fiyat alabilirsin ben de aldım ama alındı diye çok da övmeye gerek yok sonsuz bir beklentin olmasın bana göre güzel bir yedek bu tarz mouselar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alakası yok ajazz apexi indirimde 700e almıştık senin gibi yorum yapanlar vardı 2 seneyi dolduracak sorunsuz
etrafımdaki herkese aldırdım 2sinin imleci tekliyor biri çift tıklamadan kullanamıyor bende sorun yok :D şans biraz sadece sensör olarak bakmamak lazım malzeme kalitesi ve şansa göre değişkenlik gösteriyor bu mouselar

300 liraya aldığım mouse ile cs global kastım, kablolu 1k ya çok sağlam mouselar var.

Geri