Öneri Mouse önerisi (kablosuz/kablolu)

ta3ecr

80+
Reaksiyon skoru
4
Görseldeki mouse'u almıştım ama ara ara sensör takılması oluyor, yorumlarda yazan da olmuş demek ki yaşanan bir sorun. İadeye yollayacağım.
Mümkünse kablosuz alayım diyorum ama gecikme olayından emin değilim, cs'de falan çok sorun olur eğer gecikme ciddiyse.
Önereceğiniz mouse var mı?
Düzgün sensör, ve genel kalite önemli.
Lift-off olayı olursa iyi olur, bunu tercih etme sebebim oydu, mouse'u kaldırınca aim kaymaması için, ama bunda pek düzgün değildi çünkü mouse'u geri koyunca aim titriyordu.

Ekler

• 1000072444.webp
    1000072444.webp
    69 KB · Hit: 28

2-3 civarı verebilirim. düzgün bir şey alayım bu sefer diyorum.
aklımda Razer DeathAdder V3 HyperSpeed var şu anda.

Tam bir fiyat performans ürünü. Bir çok ürün kullandım bu fiyat aralığında ama en çok memnun kaldığım bu model diyebilirim. Benim önerim bu mousedan yana olacaktır ek olarakta ödeme kısmında Conlife indirim kodunu girersen 2800e falan geliyor sanırım. ( Kod benim değil içerik üreticisinin. !! ).

Bu bütçede Scyrox öneririm. Kendim v8 kullanıyorum. Bu farelerin alıcıları kaliteli, öyle gecikme falan yaşamazsınız. Yanında bir kablo ve alıcı geliyor. Kablo ile bilgisayara, alıcıyı da mouse padin sizi rahatsız etmeyecek şekilde önüne koymanız yetiyor.

Scyrox tek sıkıntısı skatezleri pek beğenilmiyor. O dönem ₺2500 almıştım, yanına da alırken skatez almıştım. Şu an yeşil skatezle kullanıyorum. Bağlantıdan yeşil veya beyaz skatezleri almanızı öneririm.

Mavi veya sarı rengini almanızı öneririm. Tutuşuna hangisi uyuyorsa ama ona göre seçin. Sarı olan alıcısı. Büyük ihtimalle diğer renklerde de ürüne göre kablo ve alıcı geliyor.

1766651256008.webp

Bu arada Razer DeathAdder serisinde bol bol scroll tuşu sorunu yaşanıyor. Ben yerinizde olsam o seriye hiç bulaşmazdım. Razer'ın yeni ürünleri de ₺4.5-5K civarından başladığından fare alınacaksa sizin bütçenizde bulaşılmaması gereken bir firma.

Görseldeki mouse'u almıştım ama ara ara sensör takılması oluyor, yorumlarda yazan da olmuş demek ki yaşanan bir sorun. İadeye yollayacağım.
Mümkünse kablosuz alayım diyorum ama gecikme olayından emin değilim, cs'de falan çok sorun olur eğer gecikme ciddiyse.
Önereceğiniz mouse var mı?
Düzgün sensör, ve genel kalite önemli.
Lift-off olayı olursa iyi olur, bunu tercih etme sebebim oydu, mouse'u kaldırınca aim kaymaması için, ama bunda pek düzgün değildi çünkü mouse'u geri koyunca aim titriyordu.
mousepadin renksiz mat siyah mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görselini atar mısın? mousepadden de kaynaklı olabilir.

2-3 civarı verebilirim. düzgün bir şey alayım bu sefer diyorum.
aklımda Razer DeathAdder V3 HyperSpeed var şu anda.
scyrox modellerini önerebilirim ben de aktif olarak kullanıyorum. v6 modeli palm ve claw tutuş için uygundur v8 modeli ise daha çok claw tutuş için uygundur
1766653343868.webp

dümdüz siyah mouse hocam, lenovo mousepad
ben de logitech mouse ile aynısını yaşıyordum. siyah baskısız mousepadlerde yaşanıyor bu durum. baskılı mousepad işini çözer diye düşünüyorum.
sıkıntı ani flick attığında mouse takılması gibi mi oluyor.

eğer öyleyse düz tahta üzerinde bir dene bakalım aynısı yaşanacak mı. masaüstünde de yaşanır

ben de logitech mouse ile aynısını yaşıyordum. siyah baskısız mousepadlerde yaşanıyor bu durum. baskılı mousepad işini çözer diye düşünüyorum.
sıkıntı ani flick attığında mouse takılması gibi mi oluyor.

eğer öyleyse düz tahta üzerinde bir dene bakalım aynısı yaşanacak mı. masaüstünde de yaşanır
yok hocam, mesela normal çeviriyorum, sanki duvara gelmiş de sınırına ulaşmış gibi sağa sola dönmeyi bırakıyor, ama yukarı aşağı iniyor. enteresan bir sorun.

Bu bütçede Scyrox öneririm. Kendim v8 kullanıyorum. Bu farelerin alıcıları kaliteli, öyle gecikme falan yaşamazsınız. Yanında bir kablo ve alıcı geliyor. Kablo ile bilgisayara, alıcıyı da mouse padin sizi rahatsız etmeyecek şekilde önüne koymanız yetiyor.

Scyrox tek sıkıntısı skatezleri pek beğenilmiyor. O dönem ₺2500 almıştım, yanına da alırken skatez almıştım. Şu an yeşil skatezle kullanıyorum. Bağlantıdan yeşil veya beyaz skatezleri almanızı öneririm.

Mavi veya sarı rengini almanızı öneririm. Tutuşuna hangisi uyuyorsa ama ona göre seçin. Sarı olan alıcısı. Büyük ihtimalle diğer renklerde de ürüne göre kablo ve alıcı geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Bu arada Razer DeathAdder serisinde bol bol scroll tuşu sorunu yaşanıyor. Ben yerinizde olsam o seriye hiç bulaşmazdım. Razer'ın yeni ürünleri de ₺4.5-5K civarından başladığından fare alınacaksa sizin bütçenizde bulaşılmaması gereken bir firma.
+1

yok hocam, mesela normal çeviriyorum, sanki duvara gelmiş de sınırına ulaşmış gibi sağa sola dönmeyi bırakıyor, ama yukarı aşağı iniyor. enteresan bir sorun.
Bu tarz sorunlar 3950 sensörde yaşamazsın. Mouse pad kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Scyrox V8 geçmeden önce Corsair M55 bir kablolu fare kullanıyordum. Onda mesela crosshair titrerdi. Yani senin tutuşun ne kadar sağlam olursa olsun, o anın heyecanı veya hareket ettirirken bir miktar titreme dandik sensörlü farelerde oluyor. Hatta kontrol sende değilmiş gibi hissettiriyor.

Scyrox geçince bu titremeler gitti. İyi FPS oynayan içerik üreticilerinin, aim haritasında sol ve sağ geçerken böyle sanki önceden ayarlanmış kademe gibi mouseun kaymak gibi kaymasını da ilk defa 3950 sensörlü bu farede gördüm. Sensör kesinlikle fark ediyor. Ayrıca bu hızlanma vb. değerler bahsettiğin ani dönüşlerde yaşanan takılmaları da önlüyor. Yanlış bilmiyorsam içinde MCU bunun sorunsuz yaşanmasını sağlıyor. Scyrox içerisinde de kaliteli bir MCU var.

Ama sana tavsiyem alırken mouse padin eskidiyse güzel bir mouse pad de almanı öneririm. Lenovo dediğin büyük ihtimalle çakma mouse pad olabilir. Genelde ₺0-300 arasına satılan Razer, Logitech, Lenovo gibi marka mouse padleri çakma oluyor. Çakma mouse padler genelde yüzeyi böyle yapıştırma gibi ve kötü kokuyorlar. O koku geçmiyor.

Eğer böyle bir mouse padse ve bütçen yoksa en kötü şöyle bir ürün alın.

Bütçen varsa ₺1000-1500 civarına çıkıp Kensei, Wraith veya KlasseGear alabilirsin.

Longteng ve Gosu yüzeyi aynı, Gosu tasarım ve boyut farkı var. Mouse padin eskiyse bütçene göre birini al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri