applebilgi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
İphone serisine 230/maliyet artışı türkiye fiyatlarını ikiye katlayabilir mi yılbaşının etkisi olur mu ?
aldım ben erkendenMaliyet artışı işin bahanesi, asıl olay yılbaşındaki Yeniden Değerleme Oranı.
Ocak 1 itibarıyla IMEI kayıt ücretine ve vergi matrahlarına güncelleme geleceği için zam kaçınılmaz zaten. Fiyat ikiye katlanmaz ama kur sabit kalsa bile sırf vergiden dolayı sağlam bir etiket değişimi olur. Niyetin varsa 31 Aralık gecesine kadar aldın aldın, 1 Ocak sabahı o fiyatları rüyanda görürsün.
hayırlı olsun hocam hangi cihazı aldınızBende aldım, @applebilgi1 hayırlı olsun.
maliyet artışı nasıl bahane olabilirMaliyet artışı işin bahanesi, asıl olay yılbaşındaki Yeniden Değerleme Oranı.
Ocak 1 itibarıyla IMEI kayıt ücretine ve vergi matrahlarına güncelleme geleceği için zam kaçınılmaz zaten. Fiyat ikiye katlanmaz ama kur sabit kalsa bile sırf vergiden dolayı sağlam bir etiket değişimi olur. Niyetin varsa 31 Aralık gecesine kadar aldın aldın, 1 Ocak sabahı o fiyatları rüyanda görürsün.
17 PRO 512GB - Turuncu, siz hangisini aldınız?hayırlı olsun hocam hangi cihazı aldınız
16-128GB Aldım bende17 PRO 512GB - Turuncu, siz hangisini aldınız?
kac tl kdv hocam faturada ne yazıyor17 PRO 512GB - Turuncu, siz hangisini aldınız?
Ikiye katlamaz dostum.İphone serisine 230/maliyet artışı türkiye fiyatlarını ikiye katlayabilir mi yılbaşının etkisi olur mu ?
Keşke 256 GB alsaydınız. Güle güle kullanın16-128GB Aldım bende![]()
bütcem ona yetti ilerde yükselticem nasip olursaKeşke 256 GB alsaydınız. Güle güle kullanın![]()
![]()
%20 KDV - 19.258,33TL16-128GB Aldım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kac tl kdv hocam faturada ne yazıyor
Hayırlısı olsun hocam çabuk doluyor diye demiştim.bütcem ona yetti ilerde yükselticem nasip olursa![]()
Trde katlanır globalde katlanmaz bu ram işinin bu şekilde olacağı önceden belli olduğundan uzun yıllar idare edecek bir konfigürasyonla aldım cihazımı seneye katlanır iphone geldiğinde değiştirmeyi o zaman düşünürüm eğer cazip gelmezse 7 sene giderim böyle gelirse onu alıp onla 7 sene giderim. iPhone almayı düşünen arkadaşlar 1 Ocağı beklemesin 31ine kadar alınİphone serisine 230/maliyet artışı türkiye fiyatlarını ikiye katlayabilir mi yılbaşının etkisi olur mu ?