𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,791
Güzelmiş. Ama 50.000 tl tutmamız gerekiyormuş sanırım hesapta, o kadar param yok
şu an yapıkredi hesabı açtığım takdirde direkt 1000 TL mi yatırılıyor yaniMüşterilerimiz 9-31 Aralık 2025 tarihleri arasında ilk defa Yapı Kredi kredi kartı açtıkları takdirde 1.000 TL, Yapı Kredi Mobil'den ilk defa sınırsız hesap açarak alt limite uygun olarak 50.000 TL ve üzeri mevduat ekledikleri takdirde 14.000 TL olarak toplamda 15.000 TL değerinde indirim yüklemesi yeni açılan Yapı Kredi kredi kartlarına yapılacaktır.
Hesabın mevcut. Şansını kullanmışsın.hepsiburada kartı yapıkrediye mi bağlıydı? onu çıkartırmak istiyordum, ikisini aynı anda yapma şansım var mı?
+ kredi kartı onaylanmalı.şu an yapıkredi hesabı açtığım takdirde direkt 1000 TL mi yatırılıyor yani
hepsiburada kartım yok, yapıkredi de yokHesabın mevcut. Şansını kullanmışsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ kredi kartı onaylanmalı.
Mobilden üye olurken belirtilen kodu girip müşteri olursun. Sonrasında sana sorarlar sanırım. Bu kart olur mu emin değilim.hepsiburada kartım yok, yapıkredi de yok
Gelir kısmı çok önemli. Buraya düşük miktar yazınca çıkma olasılığı azalıyor ve ya kalmıyor.Smsle reklam gelmeli yoksa vermiyorlar demişler olsa bi telefon çekerdim.Kredi kartı çıkarmak için meslek maaş şart mı bu arada param var biraz ama
hepsiburada kod ile mi oluyorMobilden üye olurken belirtilen kodu girip müşteri olursun. Sonrasında sana sorarlar sanırım. Bu kart olur mu emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelir kısmı çok önemli. Buraya düşük miktar yazınca çıkma olasılığı azalıyor ve ya kalmıyor.