Arda0
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 733
yaş 19 ilk arabam olucak motorumu satıp alıcam forzam var şuan
genel olarak bunlar arasında kaldım
valla motoru satmayıp altınıda bozmayıp şubata kadar beklemeye karar verdım altın artacak gıbı bu ara motoru satmadan almaya çalışacagım alırsamda otomatık bişey alıcam 300bın km altı vtec2 otomatık veya tam otomatık 1.4twınport corsa D eskı kasa admiral accent veya kia ceed gibi uzak dogu japon falan bakıcam şuanlık beklıcem aceleye gerek yok bırde motorsuz harbı olmuyor ya trafık cok kotu arabadan sogutuyor en kötü kredı çekerım dıye dusunuyorum 200bın tl 24 ay 2.35 denhocam piyasada ki çoğu hondaların ekmeği yenmiş durumda artık arabalar yorgun bence hondaya buluşmanızı önermem o bütçelerde ne kadar japonda olsa yerinizde olsam tip takıntım yoksa daha piyasa arabalarına yönelmen linea , clio , megane tarzı çünkü son bütçenizle alıyorsunuz büyük ihtimalle size bir süre sorun çıkarma riski olmaması lazım
hocam corsanın otomatiğine bulaşma derim otomatik istiyorsan japondan devam suzuki swift falan da bakabilirsin sorunsuz arabalarvalla motoru satmayıp altınıda bozmayıp şubata kadar beklemeye karar verdım altın artacak gıbı bu ara motoru satmadan almaya çalışacagım alırsamda otomatık bişey alıcam 300bın km altı vtec2 otomatık veya tam otomatık 1.4twınport corsa D eskı kasa admiral accent veya kia ceed gibi uzak dogu japon falan bakıcam şuanlık beklıcem aceleye gerek yok bırde motorsuz harbı olmuyor ya trafık cok kotu arabadan sogutuyor en kötü kredı çekerım dıye dusunuyorum 200bın tl 24 ay 2.35 den
Nacizane tavsiyem önce borcu ödemek, saygılaryaş 19 ilk arabam olucak motorumu satıp alıcam forzam var şuan