🔥İndirim Beko Fitfry 8374 Streampro Airfryer 2241₺ 🚨

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,605
kendi alıp kullandığım üründür satıcısı da benim çalıştığım şirket yıl sonu kota doldurmak için neredeyse 3/1 fiyatına satılıyor mağazasında 6000₺ alacak olan arkadaşlar alabilir en özellikli airfryerlardan biridir.
Beko FR 8374 Beko FitFry® SteamPro® Az Yağlı Fritöz

Bekonun kendi sitesinde 1900 tl paylaşım yaparken lütfen akakçe kontrol ederseniz herkes icin daha iyi olur. Fiyati ara ara 1600 tl civarlarina da düşmüş yakin zamanlarda.

kendi alıp kullandığım üründür satıcısı da benim çalıştığım şirket yıl sonu kota doldurmak için neredeyse 3/1 fiyatına satılıyor mağazasında 6000₺ alacak olan arkadaşlar alabilir en özellikli airfryerlardan biridir.
Beko FR 8374 Beko FitFry® SteamPro® Az Yağlı Fritöz
Nasıl 1/3 fiyatına satıyor anlamadım hocam. Dönem içi en düşük 1.235 Liraları görmüş bu cihaz.

Bekonun kendi sitesinde 1900 tl paylaşım yaparken lütfen akakçe kontrol ederseniz herkes icin daha iyi olur. Fiyati ara ara 1600 tl civarlarina da düşmüş yakin zamanlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o konuda bilgim yok hocam bayi olarak şuan 1/3 fiyatında, bayide çalıştığım için öyle dedim. diğerlerini bilmiyorum biz bekonun mağazadan gönderiyoruz

Garip bir durum
Sitesinde olan indirim hiç bir şey ifade etmiyor zaten ürün 10 bin tl lik ürün değil biraz araştır bakalım

Yine satan beko yetkili satici o anlamda söyledim. Bekonun kendi sitesinde bu fiyat diye indirim sayilmaz.
doğrudur hocam ben gördüğüm için indirim konusu açtım 1900 olan da alınabilir şu an genel olarak indirimde zaten

Garip bir durum

Sitesinde olan indirim hiç bir şey ifade etmiyor zaten ürün 10 bin tl lik ürün değil biraz araştır bakalım
hocam ürünün sistemde ortalama maliyeti 3720tl çoğu ürün zaten gördüğümüz fiyatları hak etmiyor. 15bin TL'ye satılan ürünün üretim maliyeti 4.000tl falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri