stayleon
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2024 Gray Edition
Delerek ya da vidasıyla sıkıştırarak takabiliyorsun. Kullanabilirsiniz bana kalırsa.aldım ama masama oluırmu bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Her türlü olur reis zaten 2 secenek var ya deleceksin masayı ya da ürünün resminde görüldüğü gibi yerlestirceksinaldım ama masama oluırmu bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Büyük konfor sağlıyor direk masadan bagımsız her yere hareket eden monitör'ün oluyoralınır mı
Her türlü olur reis zaten 2 secenek var ya deleceksin masayı ya da ürünün resminde görüldüğü gibi yerlestirceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük konfor sağlıyor direk masadan bagımsız her yere hareket eden monitör'ün oluyor
Ahahha bende sırf o yuzden aldım ama kullanınca keşke daha önce alsaydım dedim masada baya yer açtı ve üstelik film izlerken uzaklastırıyom ya da manga okuyacam yan ceviriyom kafama göre kullanmak buyuk rahatlıkBen sırf monitör ayaklarından kurtulmak için almıştım.
650 ye hiç görmedim düştüğünü nerde inmişti1 ay önce 650ye almayıp şimdi 940a aldım. İhtiyacım yoktu diye düşünüyordum da fayda sağlıyor. Teşekkür ederim yararlandım.
Kuponla düşüyordu herhalde onu diyor muhtemelen.650 ye hiç görmedim düştüğünü nerde inmişti