Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Haberiniz olsun telefonun kutusundan çıkan kablo 3 amperlik kablo. Yani 25w ile şarj edebiliyor.Telefonunuzu satın aldığınız şarj aleti ile gelen 5 amperlik kablo ile 45w güçte şarj edebilirsiniz.
Yani telefon kutusu, telefon harici bomboş diyebiliriz :D o biraz üzücü bence ama yapacak bir şey yok tabii. İnsan ekran koruyucu, kılıf vs bir şey koyar bari, 45W desteği var kablo 25W anlıyorum :D

Yani telefon kutusu, telefon harici bomboş diyebiliriz :D o biraz üzücü bence ama yapacak bir şey yok tabii. İnsan ekran koruyucu, kılıf vs bir şey koyar bari, 45W desteği var kablo 25W anlıyorum :D
Telefon alıyorsun şarj aleti yok.
Orijinal Şarj aleti alıyorsun kablosu yok.
Detan varsa sinek yok.
Sinek varsa detan yok.
images

Spigen ve anker çok fazla indirime giriyordu diye hatırlıyorum, tamamdır onlara dikkat ederim muhakkak, bir sıkıntı olmaz dimi? batarya tarafında? Sanırım s25 fe'ye devam edeceğiz :D başka bir şey gelmedi
Hocam s25 Fe oyun ve uzun vadeli kullanım için alınır mı? yani parasına değermi oyun için olsun isterdim ancak çok ağır oyun oynamıyorum birde telefon uzun süre kullanılsın istiyorum başka bir telefonmu yoksa s25 fe almalıyım?

Hocam s25 Fe oyun ve uzun vadeli kullanım için alınır mı? yani parasına değermi oyun için olsun isterdim ancak çok ağır oyun oynamıyorum birde telefon uzun süre kullanılsın istiyorum başka bir telefonmu yoksa s25 fe almalıyım?
Hocam daha bilgili arkadaşlar sizlere kesinlikle yardımcı olacaktır. Bende çok oyun oynayan biri değilim minimum 5-6 sene kullanırım gibi düşünüyorum.

hangi oyunlar olduğuna bağlı

45W ile ısınana kadar hızlı şarj ediyor sonrasında hız düşüyor 25w şarj aleti ile tam dolumda çok bir süre farkı yoktur büyük ihtimal , en büyük fark batarya düşükken olur denebilir

hangi oyunlar olduğuna bağlı
Roblox Carxstreet yeni çıkan Car Parking Multiplayer azda olsa Pubg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha bilgili arkadaşlar sizlere kesinlikle yardımcı olacaktır. Bende çok oyun oynayan biri değilim minimum 5-6 sene kullanırım gibi düşünüyorum.
Haklısın valla az oyun oynuyorum Ve uzun süre dayanacak telefon S25 Fe almak mantıklı normalde Poco F7 alacaktım ama 2 3 yılda yavaşlayacağını düşünüyorum.

al geç bunu güncelleme desteği yazılım stabilizasyonu falan rakiplerinde o kadar iyi değil

Roblox Carxstreet yeni çıkan Car Parking Multiplayer azda olsa Pubg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın valla az oyun oynuyorum Ve uzun süre dayanacak telefon S25 Fe almak mantıklı normalde Poco F7 alacaktım ama 2 3 yılda yavaşlayacağını düşünüyorum.
Bende öyle düşünerek, burada yardımcı olan arkadaşları dinleyerek ve incelemelere bakarak bu telefona karar kıldım, çok yüksek de bir beklentim yoktu açıkçası. Uzun süre kullanabileyim, hafızası bana yetecek kadar olsun ve kamerası biraz iyi olsun. O yüzden bunu tercih ettim. Sende istersen, hoşuna gittiyse deneyebilirsin bence.

Bende öyle düşünerek, burada yardımcı olan arkadaşları dinleyerek ve incelemelere bakarak bu telefona karar kıldım, çok yüksek de bir beklentim yoktu açıkçası. Uzun süre kullanabileyim, hafızası bana yetecek kadar olsun ve kamerası biraz iyi olsun. O yüzden bunu tercih ettim. Sende istersen, hoşuna gittiyse deneyebilirsin bence.
Hocam merhabalar, telefonu alalı birkaç gün olmuş galiba hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bende almayı düşünüyorum, bütçe zorlayıp 24 Plusa çıkmaya gerek var mı onu merak ediyorum.

Hocam merhabalar, telefonu alalı birkaç gün olmuş galiba hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Bende almayı düşünüyorum, bütçe zorlayıp 24 Plusa çıkmaya gerek var mı onu merak ediyorum.
Teşekkürler almadım almayı çok istiyorum ama bi hayli kararsızım çok fazla telefon var alternatif olarak seçilebilir telefonlarda S25 fe en iyisi bence bütçe zorluyor ise düz s24 veya s24 plus iyi olabilir ama ben biraz oyunda oynadığım için tabi ağır oyun yok bende pubg falan neredeyse oynamıyorum poco f7 güzel gözüktü gözümde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri