İndirim yapmadıkları için olabilir miBaktım ürünler nerdeyse hiç satılmamış bu hafta. Vatan gerçekten iyi iş çıkardı.
İndirim yapmadıkları için olabilir miBaktım ürünler nerdeyse hiç satılmamış bu hafta. Vatan gerçekten iyi iş çıkardı.
2x8gb rami 14k diye indirime koymuşlar, böyle indirimler ile şaşırtıyorlar.İndirim yapmadıkları için olabilir mi![]()
Ee indirim yoksa gaming gecesi yapmasınİndirim yapmadıkları için olabilir mi![]()
Küfür yasak olmasa cümlenin sonu sanki küfürle bitecekmiş gibi his uyandırdı hocam2x8gb rami 14k diye indirime koymuşlar, böyle indirimler ile şaşırtıyorlar.
Bende 9800x3d'yi 20.300 + 1000 tl maxipuan ile 3 taksit aldım
AMD sistemimde 7800x3d vardı model yükselttim. aslında intel 285k alacaktım ama ram sorunu yüzünden erteledim . bendeki ramler intel ile uyumsuzmuş artık ultra core 400 serisinde sistemi upgrade ederim.
intel için mi diyorsunuz ? ocakta duyrulacak panter lake ultra core 300 seriside 1851 soket çıkacak , 2027de çıkacak olan yeni ultra core 400 serisi 1954 soket ile gelecekmiş sanırım bu serisiden sonra 4-5yıl destek sunacakmış intele pek güvenmiyorum bu konuda ayrıca 3D olayı yüksek L3 Ön bellek ultra core 400 serisinde geliyormuş bekleyi göreceğiz.ölü soket zaten yeni işlemciler yeni soket ile çıkacak
yapabilirler, o potansiyel var bu sitedeöğlen 15k olan 7800x3dyi 19kya çekmisler 17kye dehset indirimli satarlarsa yarılırız![]()