Beypazarı doğal maden suyu 24X200ML 180 TL

Dün şok markette 6 liyi 45 liraya aldım diğer bütün marketlerde de 45-49 lira arası, normal fiyatı da bu zaten, konuda kaçırdığım bir şey yoksa tabi :)

bulabilirsiniz a101'de kınık soda 20 tanesi 100 TL 6'lısı 30 liraya geliyor bazı şubelerinde epey stok var birkaç ay öncesinin katolog ürünü yakınınızdaki bir mağazanın yetkilisine sorun stok olan yeri söyler size , tad olarak beypazarına muadil diyebilirim ( favorim 250 ml tombul şişe sarıkız her zaman)

Ekler

• 15281.webp
    15281.webp
    111.2 KB · Hit: 82
bulabilirsiniz a101'de kınık soda 20 tanesi 100 TL 6'lısı 30 liraya geliyor bazı şubelerinde epey stok var birkaç ay öncesinin katolog ürünü yakınınızdaki bir mağazanın yetkilisine sorun stok olan yeri söyler size , tad olarak beypazarına muadil diyebilirim ( favorim 250 ml tombul şişe sarıkız her zaman)
bunlar beypazarı ile yan yana gelmez hocam :D

Beypazarı candır

Dün şok markette 6 liyi 45 liraya aldım diğer bütün marketlerde de 45-49 lira arası, normal fiyatı da bu zaten, konuda kaçırdığım bir şey yoksa tabi :)
bimde daha ucuz aga :D
Hocam bazı insanların evi marketten uzak oluyor. Marketteki fiyatıyla aynıysa bile bu şekilde alınca eve getirmek için efor sarf etmemiş oluyorsun sonuçta her türlü buradan almak daha karlı geliyor bana kalırsa.

sok ta 6lı sarıkız 35 lira hemde 250ml*6 tadları aynı hicbiri yakıcı gelmiyor bana alırsam ondan bazen beypazarı alıyorum fark gormedım

Getirde 200₺ ye geliyor alacak varsa ordan soyleyebilir 10dk da kapıda. Getirme ucretini de genelde kampanyadan almıyorlar

Geri