Merhaba, konuyu hortlatmak istemiyorum ama ayarlar paylaşıldı mı? Veyahut iyi ayar listesi var mı? Kutudan çıktığı gibi şuan benimkinin ayarları, çok memnun değilim görüntüden.
Merhaba, konuyu hortlatmak istemiyorum ama ayarlar paylaşıldı mı? Veyahut iyi ayar listesi var mı? Kutudan çıktığı gibi şuan benimkinin ayarları, çok memnun değilim görüntüden.
Daha ayarlar paylaşılmadı yönetici tarafından sadece bu konuda birkaç kişi kendi sevdiği ayarları attı, ben de merakla bekliyorum neden bu kadar geciktiğini
Ekran gelişmiş ayarlardan Gama ayarını orta seviyeye ayarlasam bile hep değişip parlak oluyor. Yazılımsal sorunları var sanırım. Sebebini bilen var mı acaba?
Televizyondan her hangi bir web tarayıcısı üzerinden dizi/filim izlerken televizyonun rastgele bir zamanda kapanması durumunu yaşayan oldu mu? 1 saat içinde de oluyor 3 4 saat içinde de oluyor. tüm uyku modları kapalı. böyle bir şey yaşanmaya başladı son 1 haftadır.
Televizyondan her hangi bir web tarayıcısı üzerinden dizi/filim izlerken televizyonun rastgele bir zamanda kapanması durumunu yaşayan oldu mu? 1 saat içinde de oluyor 3 4 saat içinde de oluyor. tüm uyku modları kapalı. böyle bir şey yaşanmaya başladı son 1 haftadır.
arkadaşlar bir sıkıntı yaşadım şimdi olay şu normalde televizyonum always hdr olarak muhtemelen kullanıyordum. ancak televizyonumdaki garip durumdan dolayı sıfırladım. ve birden görüntü kalitesi aşırı kötüleşti. sdr moduna döndü renkler vs kalitesizlik geldi birden aksine hdr10 moduna geçince videolar daha net iken önceden hdr videolar sdr moduna dönüyordu. karanlık vs oluyordu normale dönünce düzeliyordu. always hdr gibi bir moda alamazmıyım(alamıyorum.) servisi mi aramalıyım?