S26 ultra fiyat anketi

512gb 26u

• Oy kullanan toplam üye
    58
araştırdığıma göre bir tane ön form oluyormuş o formu dolduranlara kod verip o koda göre ek hediyeler indirimler yapabiliyormuş buds 3 pro tarzı
2 kat hafıza indirimi oluyor sanırım 512 gb alacağım zaten, öğrenci indirimi ultra telefonlarda olmuyor diye duymuştum
sizce ne kadar olur
65 gün kaldı 🫠
(kalemine ekranına işlemcisine piline kamerasına ihtiyacım var)
Kamu çalışanı birini bul çevreden onun kamu maili ile Samsung kamu özel mağazaya gir. Bir de dediğin gibi lansmana kayıt olup lansman kodu al sonra zor bulunuyor o kod.

512 alınmalı bencede. uzun vadeli bi telefon sonuçta gönül isterki 1 tb. diceksiniz ne gerek var. şuan s23 üm var 256gb ve varsa 40gb filan boş yer var. uygulamalar foto video vs çok uğraşıyorsanız boyutlar git gide artıyor. ben her alımda mümkünse hafıza artırma taraftarıyım. 64 t 128 yaptım sonra 256 şimdide hedef 512 bakalım. 110 dan aşağı olacağını sanmıyrum. o fiyatı ilk zamanda vermem herhalde. ya kaçak alıcam yada beklicez birqaz. yanında verdiklerine bağlı son iki yıldır güzel bi kampanyası yok

512 alınmalı bencede. uzun vadeli bi telefon sonuçta gönül isterki 1 tb. diceksiniz ne gerek var. şuan s23 üm var 256gb ve varsa 40gb filan boş yer var. uygulamalar foto video vs çok uğraşıyorsanız boyutlar git gide artıyor. ben her alımda mümkünse hafıza artırma taraftarıyım. 64 t 128 yaptım sonra 256 şimdide hedef 512 bakalım. 110 dan aşağı olacağını sanmıyrum. o fiyatı ilk zamanda vermem herhalde. ya kaçak alıcam yada beklicez birqaz. yanında verdiklerine bağlı son iki yıldır güzel bi kampanyası yok
eğer lansman günü alırsam senenin en zor zamanlarında 26 ultrayı kullanma avantajım olacak fotoğrafları büyütüp belirli yerlerine baktığım için 200 mp çok işime yarayacak 50 yetmiyor

eğer lansman günü alırsam senenin en zor zamanlarında 26 ultrayı kullanma avantajım olacak fotoğrafları büyütüp belirli yerlerine baktığım için 200 mp çok işime yarayacak 50 yetmiyor
Hocam lansman zamanı çok pahalı gelir gibi ilk başta 1 2 ay sonraya düşer fiyatı şuan ne kullanıyosunuz?

100k üstü çıkar heralde ama o fiyattan çıkarsa satamaz

Yeterli gelmiyor mu hocam?
pc müh yazsaydım yeterdi ama tıpta yetmiyor
anatomi maketlerini 200 mp kamerayla dosya oluşturup büyütürken görüntü bozulmasın istiyorum amfide 40x kamerayla net çekeyim istiyorum bir de makro kamera test ederim
işlemci olarak yetiyor ama ucu ucuna yapay zeka özelliklerini daha rahat kullanırım
ekran küçük geliyor telefondan da notlarımı kullanıyorum hem monitör yüzünden daha iyi ekran olsun istiyorum bir de şu hayalet ekran olayı var
pilim eğer dışarda mobil veri erişim noktası kullanırsam hızlı eriyebiliyor wifideyken sıkıntı yok
en son olarak kalem... anlatmaya gerek bile yok
bir de elimdeki telefonu babama vericem onunki de eskimişti s23 hala taş gibi telefon
bi kere aldığımda 6 yıl götürsün okul bitene kadar başım rahat olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100k üstü çıkar heralde ama o fiyattan çıkarsa satamaz
17 pro max satıyor o niye satamıyormuş :D

Geri