Ooo kalmadı hocam onlar kalmadı hahahSamsung telefonlarda microssd kart bölümü yokmu,neden hafızayı dert ediyorsunuz?
Ooo kalmadı hocam onlar kalmadı hahahSamsung telefonlarda microssd kart bölümü yokmu,neden hafızayı dert ediyorsunuz?
Forumun yarısı dalga geçiyor şu an benle.Ooo kalmadı hocam onlar kalmadı hahah
Kamu çalışanı birini bul çevreden onun kamu maili ile Samsung kamu özel mağazaya gir. Bir de dediğin gibi lansmana kayıt olup lansman kodu al sonra zor bulunuyor o kod.araştırdığıma göre bir tane ön form oluyormuş o formu dolduranlara kod verip o koda göre ek hediyeler indirimler yapabiliyormuş buds 3 pro tarzı
2 kat hafıza indirimi oluyor sanırım 512 gb alacağım zaten, öğrenci indirimi ultra telefonlarda olmuyor diye duymuştum
sizce ne kadar olur
65 gün kaldı
(kalemine ekranına işlemcisine piline kamerasına ihtiyacım var)
kamu çalışanı kimse yok çevremde :/Kamu çalışanı birini bul çevreden onun kamu maili ile Samsung kamu özel mağazaya gir. Bir de dediğin gibi lansmana kayıt olup lansman kodu al sonra zor bulunuyor o kod.
O kötü olmuş, S25 çıktığında kamu mağazasına %15 ek indirim vardı yine olma ihtimali yüksek.kamu çalışanı kimse yok çevremde :/
öğrencilere yapsa nolur ki belki şu vergisiz telefon yasası kabul olur da 1 tb alırım ama o zor gibiO kötü olmuş, S25 çıktığında kamu mağazasına %15 ek indirim vardı yine olma ihtimali yüksek.
eğer lansman günü alırsam senenin en zor zamanlarında 26 ultrayı kullanma avantajım olacak fotoğrafları büyütüp belirli yerlerine baktığım için 200 mp çok işime yarayacak 50 yetmiyor512 alınmalı bencede. uzun vadeli bi telefon sonuçta gönül isterki 1 tb. diceksiniz ne gerek var. şuan s23 üm var 256gb ve varsa 40gb filan boş yer var. uygulamalar foto video vs çok uğraşıyorsanız boyutlar git gide artıyor. ben her alımda mümkünse hafıza artırma taraftarıyım. 64 t 128 yaptım sonra 256 şimdide hedef 512 bakalım. 110 dan aşağı olacağını sanmıyrum. o fiyatı ilk zamanda vermem herhalde. ya kaçak alıcam yada beklicez birqaz. yanında verdiklerine bağlı son iki yıldır güzel bi kampanyası yok
Hocam lansman zamanı çok pahalı gelir gibi ilk başta 1 2 ay sonraya düşer fiyatı şuan ne kullanıyosunuz?eğer lansman günü alırsam senenin en zor zamanlarında 26 ultrayı kullanma avantajım olacak fotoğrafları büyütüp belirli yerlerine baktığım için 200 mp çok işime yarayacak 50 yetmiyor
s23 varHocam lansman zamanı çok pahalı gelir gibi ilk başta 1 2 ay sonraya düşer fiyatı şuan ne kullanıyosunuz?
Yeterli gelmiyor mu hocam?s23 var
pc müh yazsaydım yeterdi ama tıpta yetmiyorYeterli gelmiyor mu hocam?
17 pro max satıyor o niye satamıyormuş100k üstü çıkar heralde ama o fiyattan çıkarsa satamaz