4000 TL kulak içi kulaklık önerisi

LynxE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Bütçe
4000
4-4.5k civarı kulak içi kulaklık arıyorum. Benim için önemli olan ses kalitesi. Anker Liberty 5 ile Freebuds 7i arasında kaldım hangisi daha iyidir ?

Samsung cihazınız var ise bütçeyi hafif arttırıp buds 3 pro düşünülebilir, ses kalitesi konusunda benzer bütçede rakibi olduğunu sanmıyorum özellikle samsung cihazınız var ise dolby atmos ile bence rakipsiz bass konusunda da tatmin edici seviyede bassları var ama südyo kalitesi beklemeyin. Zaman zaman fiyatı düşüyor zaman zaman yükseliyor 5.5k civarında tercih edilebilir üstü ise alınmaz.

Samsung cihazınız var ise bütçeyi hafif arttırıp buds 3 pro düşünülebilir, ses kalitesi konusunda benzer bütçede rakibi olduğunu sanmıyorum özellikle samsung cihazınız var ise dolby atmos ile bence rakipsiz bass konusunda da tatmin edici seviyede bassları var ama südyo kalitesi beklemeyin. Zaman zaman fiyatı düşüyor zaman zaman yükseliyor 5.5k civarında tercih edilebilir üstü ise alınmaz.
Maalesef Xiaomi 15 ultra kullanıyorum

Maalesef Xiaomi 15 ultra kullanıyorum
Ozaman pek emin değilim hocam diğer arkadaşların dediklerine bir göz atabilirsiniz samsung ekosistemi olsaydı Gal. buds3 Pro alıp keyfinize bakın derdim ama Xiaomi'de desteği nasıldır ne derece kalite verir pek bir fikrim yok bu tür cihazlar hoparlör kalitesinin dışında yazılım desteğiyle öne çıkıyor aslında ses kalitesini belirleyen önemli etkenlerden birisi o, aldığınız cihazda telefonunuz ile ne kadar uyumlu olduğunada dikkat ederseniz tatmin olacağınıza inanıyorum.

Huawei freebuds 7i tabii ki. Para varsa Freebuds Pro 3 de olur.
Kulaküstü kulaklık da alacağım için pro ya çıkamam. Liberty 5 ile Freebuds arasında Freebuds 7i ses kalitesi olarak daha mı iyidir hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soundpeats Capsule 3 Pro Plus modeline bakabilirsin. İncelemelerini bırakıyorum buraya bakman adına:
https://www.scarbir.com/tws/soundpeats-capsule3-pro-plus-review -- Bu sitede Anker Liberty 5 ile olan karşılaştırmasını da bulabilirsin.
Bi bakayım hocam teşekkürler.

Geri