Yemek sepetinin market kısmında sadece milka eklediğinizde yine ücret çıkar ama ekstra ürün eklerseniz 0TL ye almış olursunuzhangi market
bende stokta gözükmüyorYılbaşı kampanyası alttaki gibi sepet yapıp ekstra 250TL ürün eklediğinizde çikolatalar bedavaya geliyor. Ben Sipariş Ettim.
Alıntıyı görüntüle
200 - 250TL arası ürün ekleyip sepete milkalarıda ekleyince milkaların 0TL ye düşmesi gerekiyor. Direkt 0TL 'ye milka alamıyorsunuz. sizde de bu şekilde oldu değil mi?aga ilk siparişe 350/200 kupon var bi de yüzde elli indirime girmiş ürünler var. herkes bi ilk siparişini çeksin 31 aralığa kadarmış
hocam min tutara bakmadım ama ilk sipariş koduyla peynir alıp (bimle aynı fiyat gibi) yanındaki her şeyi beleşe aldım sizin çikolataları da aldım. evde peynir yoktu iyi oldu. ama sadece iki çikolata stokta kalmış bende200 - 250TL arası ürün ekleyip sepete milkalarıda ekleyince milkaların 0TL ye düşmesi gerekiyor. Direkt 0TL 'ye milka alamıyorsunuz. sizde de bu şekilde oldu değil mi?

Bende de iki çikolata var ve 210 TL ürün ekle diyor değmez yani alacak birşeyim yokhocam min tutara bakmadım ama ilk sipariş koduyla peynir alıp (bimle aynı fiyat gibi) yanındaki her şeyi beleşe aldım sizin çikolataları da aldım. evde peynir yoktu iyi oldu. ama sadece iki çikolata stokta kalmış bende
(~ ̄▽ ̄)~
Alıntıyı görüntüle
hocam min tutara bakmadım ama ilk sipariş koduyla peynir alıp (bimle aynı fiyat gibi) yanındaki her şeyi beleşe aldım sizin çikolataları da aldım. evde peynir yoktu iyi oldu. ama sadece iki çikolata stokta kalmış bende
(~ ̄▽ ̄)~
Alıntıyı görüntüle