🔥İndirim YemekSepeti 250TL Harcamaya Milka Çikolatalar 0TL

kafa1500

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
18
Yılbaşı kampanyası alttaki gibi sepet yapıp ekstra 200-250TL arası ürün eklediğinizde çikolatalar bedavaya geliyor. Ben Sipariş Ettim.

Untitled (10).webp

Son düzenleme:
hangi market

aga ilk siparişe 350/200 kupon var bi de yüzde elli indirime girmiş ürünler var. herkes bi ilk siparişini çeksin 31 aralığa kadarmış

aga ilk siparişe 350/200 kupon var bi de yüzde elli indirime girmiş ürünler var. herkes bi ilk siparişini çeksin 31 aralığa kadarmış
200 - 250TL arası ürün ekleyip sepete milkalarıda ekleyince milkaların 0TL ye düşmesi gerekiyor. Direkt 0TL 'ye milka alamıyorsunuz. sizde de bu şekilde oldu değil mi?

Bizim mahallede market yok yemeksepetinde yav

200 - 250TL arası ürün ekleyip sepete milkalarıda ekleyince milkaların 0TL ye düşmesi gerekiyor. Direkt 0TL 'ye milka alamıyorsunuz. sizde de bu şekilde oldu değil mi?
hocam min tutara bakmadım ama ilk sipariş koduyla peynir alıp (bimle aynı fiyat gibi) yanındaki her şeyi beleşe aldım sizin çikolataları da aldım. evde peynir yoktu iyi oldu. ama sadece iki çikolata stokta kalmış bende
(~ ̄▽ ̄)~

Screenshot_2025-12-28-00-53-28-390_com.inovel.app.yemeksepeti-edit.webp

hocam min tutara bakmadım ama ilk sipariş koduyla peynir alıp (bimle aynı fiyat gibi) yanındaki her şeyi beleşe aldım sizin çikolataları da aldım. evde peynir yoktu iyi oldu. ama sadece iki çikolata stokta kalmış bende
(~ ̄▽ ̄)~

Alıntıyı görüntüle
Bende de iki çikolata var ve 210 TL ürün ekle diyor değmez yani alacak birşeyim yok

(~ ̄▽ ̄)~

Alıntıyı görüntüle
teslim.webp

benim ürünler geldi herkese iyi geceler

Geri