arkadaşlar inşallah bende gözükmüyordur sadece sizde görebiliyorsunuzdur ekranda süzmeler var çizgi çizgi 3-4 ay önce başladı ama sadece açılırken logonun üstünde oluyordu sonra düzeliyordu neden böyle oldu yardımcı olabilecek var mı?
Hocam ben bişi göremedim amaAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar inşallah bende gözükmüyordur sadece sizde görebiliyorsunuzdur ekranda süzmeler var çizgi çizgi 3-4 ay önce başladı ama sadece açılırken logonun üstünde oluyordu sonra düzeliyordu neden böyle oldu yardımcı olabilecek var mı?
Doğru diyorsunuz olay anında beynim durdu kusura bakmayınsste dünyanın en iyi forumunu görenler seriden layk atsın sayımızı bilek
hoca monitoru cekicen ya niye ss aldin videoya da alabilirsin daha net olur.
Gerçek hayatta gördüğünü ss mi almaya çalışmış? Ben mi yanlış anlıyorum? Kanka ekranım kırıldı bir baksana deyip ss atan arkadaş gibi.
Ss alıp atmışım hocam aklım çalışmamış kusura bakmayın fotoğrafı ekledimHocam ben bişi göremedim ama
hocam çok düşünmeye gerek yok arızalanmış, garantisi devam ediyorsa gönderin yoksa çare yok. Ancak yine teyit etmek için siz başka bir görüntü kablosu ile deneyebilirsiniz. Bir de monitörünüzü farklı yenileme (hz) değerlerine alıp onlarda da bu bozulmayı yapıyor mu diye bakabilirsiniz.Doğru diyorsunuz olay anında beynim durdu kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör hakkın rahmetine kavuştu galiba 2.5 sene götürdü hiç bir şey olmamasına rağmen gitti
Garantisi ağustosta bitti o zamana yakın başladı açılırken zaten msı monitör olmasına rağmen gigabyte yazıyor o yazıda oluşuyordu bozulmalar Windows ekranı gelince gidiyordu dün gece 0 sıkıntı bugün böyle oldu iştehocam çok düşünmeye gerek yok arızalanmış, garantisi devam ediyorsa gönderin yoksa çare yok. Ancak yine teyit etmek için siz başka bir görüntü kablosu ile deneyebilirsiniz. Bir de monitörünüzü farklı yenileme (hz) değerlerine alıp onlarda da bu bozulmayı yapıyor mu diye bakabilirsiniz.
hocam sızın gordugnuz sorun panelde ss de degıl bız bırsey goremeyızAlıntıyı görüntüle
maalesef garanti süresi içinde göndermeniz gerekiyordu. Gördüğünüz gigabyte yazısı zaten windows açılırken çıkıyorsa o anakartınızın markasıdır. MSI yazısı sadece monitör kapanıp açılırken çıkar. odanız çok soğuk ise veya çok soğuk-sıcak geçişi oluyorsa da sıkıntı olabilir. Onun haricinde farklı hz değerlerinde sorun yaşanmıyorsa o değerde kullanabilirsiniz. Yeni monitör tek çare şimdilik.Garantisi ağustosta bitti o zamana yakın başladı açılırken zaten msı monitör olmasına rağmen gigabyte yazıyor o yazıda oluşuyordu bozulmalar Windows ekranı gelince gidiyordu dün gece 0 sıkıntı bugün böyle oldu işte
Teşekkürler anakart bilgisi için hocam bakalım monitörün garantisini Bi sorgulayacam.maalesef garanti süresi içinde göndermeniz gerekiyordu. Gördüğünüz gigabyte yazısı zaten windows açılırken çıkıyorsa o anakartınızın markasıdır. MSI yazısı sadece monitör kapanıp açılırken çıkar. odanız çok soğuk ise veya çok soğuk-sıcak geçişi oluyorsa da sıkıntı olabilir. Onun haricinde farklı hz değerlerinde sorun yaşanmıyorsa o değerde kullanabilirsiniz. Yeni monitör tek çare şimdilik.
Garantisi 2026 7 ayın 27sinde bitiyormuş ilk kez bir ürünü garantiye göndericem yardımcı olur musun özelden veya buradan gerçekten çok yardımcı olursunmaalesef garanti süresi içinde göndermeniz gerekiyordu. Gördüğünüz gigabyte yazısı zaten windows açılırken çıkıyorsa o anakartınızın markasıdır. MSI yazısı sadece monitör kapanıp açılırken çıkar. odanız çok soğuk ise veya çok soğuk-sıcak geçişi oluyorsa da sıkıntı olabilir. Onun haricinde farklı hz değerlerinde sorun yaşanmıyorsa o değerde kullanabilirsiniz. Yeni monitör tek çare şimdilik.
Açıkçası Kutu için emin değilim garanti nasıl karşılıyor aksesuarları olmayan ürünleri ancak garanti için öncelikle monitörünüzün Türkiye yetkili servisini öğrenmelisiniz. Bunu satın aldığınız yerden (amazon, itopya, gaminggen vs.) ya da direkt markanın müşteri hizmetlerine ulaşarak öğrenebilirsiniz. Sonra yetkili teknik servisin sitesinden ürün garanti sorgulama da yapabilirsiniz. Servisi arayıp garanti servisi hakkında bilgi alın hangi şubeye hangi adrese vs göndereceğiniz hakkında (monitörün diğer aksesuarları ve kutusu da şart mı onu da sorun çünkü bilmiyorum) sonra ürünü fiziksel bir faturası ile paketleyip söyledikleri şekilde alıcı ödemeli gönderim yapın.Teşekkürler anakart bilgisi için hocam bakalım monitörün garantisini Bi sorgulayacam.
Hocam bide bu monitörün kutusu bende duruyor mu bilmiyorum nasıl göndericem monitörü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantisi 2026 7 ayın 27sinde bitiyormuş ilk kez bir ürünü garantiye göndericem yardımcı olur musun özelden veya buradan gerçekten çok yardımcı olursun
Anladım hocam servispoint bakıyormuş mesai dışı bugün yarın bir arayacağım yarın Bi pat pat alayım sert karton alıp panele bantlıcam patpata sarıcam kalan kısımları köpükle kapatıp dua eşliğinde yollayacağız bakalımAçıkçası Kutu için emin değilim garanti nasıl karşılıyor aksesuarları olmayan ürünleri ancak garanti için öncelikle monitörünüzün Türkiye yetkili servisini öğrenmelisiniz. Bunu satın aldığınız yerden (amazon, itopya, gaminggen vs.) ya da direkt markanın müşteri hizmetlerine ulaşarak öğrenebilirsiniz. Sonra yetkili teknik servisin sitesinden ürün garanti sorgulama da yapabilirsiniz. Servisi arayıp garanti servisi hakkında bilgi alın hangi şubeye hangi adrese vs göndereceğiniz hakkında (monitörün diğer aksesuarları ve kutusu da şart mı onu da sorun çünkü bilmiyorum) sonra ürünü fiziksel bir faturası ile paketleyip söyledikleri şekilde alıcı ödemeli gönderim yapın.
Ekstra
Ürünün yanında arızayı kısaca anlattığınız küçük bir not ile beraber değişim talep ettiğinizi belirtin.
Genellikle 1-4 hafta içinde geri dönüş sağlanır.
Eğer ellerinde aynı modelden yoksa sizinle ya sms ya da telefon ile iletişime geçip aynı marka ancak dengi bir model ile değişim sağlayabilceklerini belirtebilirler bu durumda sundukları modeli internetten bi araştırın daha mı kötü daha mı iyi bazı özellikleri daha kötü ya da iyi olabilir. Kabul ederseniz o modeli göndereceklerdir en kısa sürede.
Yaşadığım yerde 6 adet servisleri var gözüküyor sitelerinde msıda sadece İstanbul'daki yetkili olarak gözüküyor arayınca öğrenicez artıkAçıkçası Kutu için emin değilim garanti nasıl karşılıyor aksesuarları olmayan ürünleri ancak garanti için öncelikle monitörünüzün Türkiye yetkili servisini öğrenmelisiniz. Bunu satın aldığınız yerden (amazon, itopya, gaminggen vs.) ya da direkt markanın müşteri hizmetlerine ulaşarak öğrenebilirsiniz. Sonra yetkili teknik servisin sitesinden ürün garanti sorgulama da yapabilirsiniz. Servisi arayıp garanti servisi hakkında bilgi alın hangi şubeye hangi adrese vs göndereceğiniz hakkında (monitörün diğer aksesuarları ve kutusu da şart mı onu da sorun çünkü bilmiyorum) sonra ürünü fiziksel bir faturası ile paketleyip söyledikleri şekilde alıcı ödemeli gönderim yapın.
Ekstra
Ürünün yanında arızayı kısaca anlattığınız küçük bir not ile beraber değişim talep ettiğinizi belirtin.
Genellikle 1-4 hafta içinde geri dönüş sağlanır.
Eğer ellerinde aynı modelden yoksa sizinle ya sms ya da telefon ile iletişime geçip aynı marka ancak dengi bir model ile değişim sağlayabilceklerini belirtebilirler bu durumda sundukları modeli internetten bi araştırın daha mı kötü daha mı iyi bazı özellikleri daha kötü ya da iyi olabilir. Kabul ederseniz o modeli göndereceklerdir en kısa sürede.