Vestel Hassas Tartı 749TL

Myst3ry

80+
Reaksiyon skoru
68
1766878474015.webp

Son 6 ayın en düşük fiyatına geldi. Kargo ücretsiz. Vade farksız 9aya kadar taksit.
--> https://www.vestel.com.tr/vestel-hassas-tarti-p-3916 <--

Ben v60 kahve demlerken kullanmak için aldım. Daha ucuza tartılar var ama bu kalitede bir ürün için şuan fiyatı güzel hale geldi.

1766878119725.webp

Alınabilecek en kaliteli hassas tartılardan. Espresso makinelerinin altında kısıtlı yeri olup tepsi üzerine koymak isteyenler için ölçülerini (16.0cm-13.5cm-2.5cm) Reaksiyon süresi ve dokunmatik hassasiyeti çok iyi. Type C şarj girişli olması ve ölçüm tutarlılığı güzel.

Ekler

• 81732880934716489023.webp
    81732880934716489023.webp
    446.4 KB · Hit: 307
Alınabilecek en kaliteli hassas tartılardan. Espresso makinelerinin altında kısıtlı yeri olup tepsi üzerine koymak isteyenler için ölçülerini (16.0cm-13.5cm-2.5cm) Reaksiyon süresi ve dokunmatik hassasiyeti çok iyi. Type C şarj girişli olması ve ölçüm tutarlılığı güzel.
Bende espressoyu çok sevdiğim için lazımdı 9 taksitte iyi oldu aldım hocam öneriyorsanız güzel.

Alıntıyı görüntüle

Son 6 ayın en düşük fiyatına geldi. Kargo ücretsiz. Vade farksız 9aya kadar taksit.
--> https://www.vestel.com.tr/vestel-hassas-tarti-p-3916 <--

Ben v60 kahve demlerken kullanmak için aldım. Daha ucuza tartılar var ama bu kalitede bir ürün için şuan fiyatı güzel hale geldi.

Alıntıyı görüntüle
Bende espressoyu çok sevdiğim için lazımdı 9 taksitte iyi oldu aldım hocam öneriyorsanız güzel.
Mhw 3bomber R3 varken çok lazımdı bundan da para vermemiştim.
Şu dandik beyazlardan almıştım 100 liraya.
Şimdi alaşım geldi ama Değirmenle makineyi satıp Philips Latte go'ya geçtim.
İhtiyacım kalmadı :(.
Diyet yaparken falan birşeyler tartiyorum aslinda ama onlar içinde gereksiz gibi.

Diyet yaparken falan birşeyler tartiyorum aslinda ama onlar içinde gereksiz gibi.
Aslında diyet yaparken böyle çok takıntılıysanız şart bence. Manuelden sonra philips nasıl geldi hocam tat olarak vs.?

Aslında diyet yaparken böyle çok takıntılıysanız şart bence. Manuelden sonra philips nasıl geldi hocam tat olarak vs.?
Daha hafif geldi.
Ama kahveyi de hafif aldım.
Biraz araştırdım makine de bazen acı yapabiliyormus.
Şunu izledim hepsi espresso makinesi.
Biri çok acı yapıyor diyor mesela.
Benim makine de öyleydi galiba.
Kahve de Jacobs crema idi.
Şimdi şununla yapıyorum;

Aynı değirmene sahibiz R3 var bende de. Nasıl böyle bir karar aldınız çok şaşırdım, manuelden otomatiğe geçilir mi hiç.. :D

Manuel değirmen 7000 tl hocam şaka mı bu hak ediyor mu o parayı?
Giriş seviye R3 :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı değirmene sahibiz R3 var bende de. Nasıl böyle bir karar aldınız çok şaşırdım, manuelden otomatiğe geçilir mi hiç.. :D
Çok usengecim ya.
Kahveyi öğütmek çok uğraştırıcı geldi.
Otomatikte kahveyi ekliyon 10 kahve de bir. Düğmeye basıyorsun sadece.

Manuel değirmen 7000 tl hocam şaka mı bu hak ediyor mu o parayı?
Ben ilk çıktığı zamanlar aliexpress ten 2.5'a mı 3 e mi ne almıştım

Giriş seviye R3 :D

Çok usengecim ya.
Kahveyi öğütmek çok uğraştırıcı geldi.
Otomatikte kahveyi ekliyon 10 kahve de bir. Düğmeye basıyorsun sadece.
Espressoda sütlü içiyorsanız neyse de v60 falan demlemıyor musunuz hıc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,169
Üyeler
187,003
Son üye
ccaglayan
Geri