sen bankanla görüş hemen vakit kaybetme itiraz et olayı anlat ekran görüntüsü falan varsa al savcılığa git öpsünler adamı muhtemelen satan ve iban sahibi başka kişiler iban sahibi dicek ben bilmiyorum ben anlamam yok alacağım vardı birinden o geldi sandım diyip oyalar dava açarsan adam para cezası alır yüksek ihtimal devlete + sana borçlanır öderse öder ödemezse kalır öyle yakın birine ona benzer bir şey oldu banka diye aranmış annesi annesinin hesabına erişim kredi çekip başka hesaba atılmış para sonrada cripto ya gönderilmiş para yok oldu dava açıldı iban sahibi yalan üstüne yalan saf ayağı yaptı 500 bin tl gitti tanıdıktan havaya banka çekilen krediyi iptal de etmediHerkes yazmış bana salça oldu şimdi de
Düpedüz orul orul
hocam baya iyi olmuş bu yazışmalar karokala gidin süründürün bunu, para atıp dolandırılmanızdan bir sonuç alamazdınız ama burada hakaret tehdit mernis falan iyice sıvamış tazminat bile alırsınız peşini bırakmayın.
hemen gidip suç duyurusunda bulunun sizinde başınız yanar hesabınıza para attırırsa gerçekten ve senden şikayetçi olurlarsa
hocam gercekten samımı bır sekılde soyluyorum asırı mantıklı bır sozdu bunu unutmıyım.Kafana takma, 16k çerez parası diye kendini avut, soğuk su iç. Yapacak bir şey yok, giden ile gidilmiyor
Git bunlarla şikayetçi ol küfür falan etme sen kendini tut bozma hiç git şikayet et