Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

Bankayla görüş itiraz yap belki paran gelir :D geçmiş olsun dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15k steam hesabından dolandırılmıştım sende karttan soğuk su iç ve unutmaya çalış olayı işe yarıyor :D

Herkes yazmış bana salça oldu şimdi de
sen bankanla görüş hemen vakit kaybetme itiraz et olayı anlat ekran görüntüsü falan varsa al savcılığa git öpsünler adamı muhtemelen satan ve iban sahibi başka kişiler iban sahibi dicek ben bilmiyorum ben anlamam yok alacağım vardı birinden o geldi sandım diyip oyalar dava açarsan adam para cezası alır yüksek ihtimal devlete + sana borçlanır öderse öder ödemezse kalır öyle yakın birine ona benzer bir şey oldu banka diye aranmış annesi annesinin hesabına erişim kredi çekip başka hesaba atılmış para sonrada cripto ya gönderilmiş para yok oldu dava açıldı iban sahibi yalan üstüne yalan saf ayağı yaptı 500 bin tl gitti tanıdıktan havaya banka çekilen krediyi iptal de etmedi :D onu ödedi bankaya

14163.webp
bunu arkadaş yazdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14168.webp

Ekler

• 14168.webp
    14168.webp
    153.6 KB · Hit: 57
Daha telefona çıkamıyor yazdıklarına bak :D Buradaki fotolarla karakola gidip suç duyurusunda bulun bu şahıs hakkında

Bu whatsapp görsellerini buradan kaldır bu arada burada kalmasın bizim mesajları ve fotoları delil olarak kullan.

karakola git numaradan bulurlar kendi numarasıysa

Geri