aynen öyle dava açsanda iban sahibinden takip edebiliyorlar bir tek ibanlarda genelde haberlerde gördüğümüz kiralanmış yada çalınmış ibanlar oluyorhocam gercekten samımı bır sekılde soyluyorum asırı mantıklı bır sozdu bunu unutmıyım.
aynen öyle dava açsanda iban sahibinden takip edebiliyorlar bir tek ibanlarda genelde haberlerde gördüğümüz kiralanmış yada çalınmış ibanlar oluyorhocam gercekten samımı bır sekılde soyluyorum asırı mantıklı bır sozdu bunu unutmıyım.
Panelci çıktı dikkat et hocam. Karakola gidin yada savcılığa şikayette bulunun vakit kaybetmeden
Numara fake sisteme kaydı yokBeyin hücresi az olan panelci bi tanıdığım var kendisine söyledim numarayı sorgulatıyor yazacak bana bakalım çıkıyor muymuş
Gerçekten... Asgari ücretin yarısından bile fazla..İyi cesaret tanımadığın adama 16k para göndermek!
ek olarak profil fotoğrafı yapay zeka ile oluşturulmuşBeyin hücresi az olan panelci bi tanıdığım var kendisine söyledim numarayı sorgulatıyor yazacak bana bakalım çıkıyor muymuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Numara fake sisteme kaydı yok![]()
bariz belli evet..ek olarak profil fotoğrafı yapay zeka ile oluşturulmuşAlıntıyı görüntüle
kendi ibanı değildirBeyler ibandan kişiye ulaşılma şansı yok mu?
üç beş kuruş için açlıktan nefesi kokan 50 yaşında bi amcanın kiraladığı ibandırBeyler ibandan kişiye ulaşılma şansı yok mu?