Yeni motor alıcam maliyeti ne tutar

ardaelyas

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar öncelikle merhaba Çanakkalede üniversite okuyorum ilk senem ve buranın ulaşımını bilen bilir o yüzden motor alıcam yaklaşık birikmiş 50000 TL var daha da biriktiriyorum ve 80-90 bin TL arasında ikinci el 125cc motor alıcam ama noter işlemleri sigorta fln nasıl olur hiç bilmiyorum bu paranın üstünde ne kadar daha biriktirmeliyim de maddi açıdan bir problem çıkmaz yani motor fiyatı hariç ikinci el 125 CC motor almanin maliyeti nedir bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar öncelikle merhaba Çanakkalede üniversite okuyorum ilk senem ve buranın ulaşımını bilen bilir o yüzden motor alıcam yaklaşık birikmiş 50000 TL var daha da biriktiriyorum ve 80-90 bin TL arasında ikinci el 125cc motor alıcam ama noter işlemleri sigorta fln nasıl olur hiç bilmiyorum bu paranın üstünde ne kadar daha biriktirmeliyim de maddi açıdan bir problem çıkmaz yani motor fiyatı hariç ikinci el 125 CC motor almanin maliyeti nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Yılbaşından sonra zam olur muhtemelen ama en son notere 2.5k civarı ödemiştim. 200cc bir motor için de sigorta 8k tutmuştu fakat ilk aracım değildi, ilk araç olduğu zaman biraz daha çok tutuyor. Bide güzel bir kask ile eldiven alman lazım malum kış mevsimi ikisi en fazla 15k diye hesaplayabilirsin.

VN50 pro al sarı varyator kapaklı olanlardan.
O ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yılbaşından sonra zam olur muhtemelen ama en son notere 2.5k civarı ödemiştim. 200cc bir motor için de sigorta 8k tutmuştu fakat ilk aracım değildi, ilk araç olduğu zaman biraz daha çok tutuyor. Bide güzel bir kask ile eldiven alman lazım malum kış mevsimi ikisi en fazla 15k diye hesaplayabilirsin.
Eywww hocam bide ilk araçta sigorta ücreti ne kadar bilen var mı

Noter işlemleri 2k civarı. 8-10k da sigorta çıkar. 20-30k da ekipman için ayır. Bütçenin tamamına yakın bir miktarıyla motor alıp ekipmanda ucuza kaçma.

O ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eywww hocam bide ilk araçta sigorta ücreti ne kadar bilen var mı
Ben 125 lik scooter için 6k ödemiştim normalde ilk araç olmasaydı 4.5k falan demişlerdi. Sana muhtemelen 6 ile 8 arası çıkar ilk aracın ise.

ilk aracımın sigortası 2022 yılında 5k çıktı. noterde 2026 yılında 3k gibi bir fiyat çıkar yeni yıl zamlarıyla. satın aldığın taşıta göre sigorta az da olsa esneyebiliyor ama yukarı da cevaplarda söylendiği gibi genel fiyatlar. ekipman olarak eldiven ve kaskı unutmaman, bu konuda araştırmanı iyice yapıp paranı ona göre biriktirmelisin. yeni sürücüysen kesin önerim dizlik ve uygun yollu bir ceket alman

Her şey için çok sağolun kafamda birşeyler oluştu ona göre para biriktirecegim

Geri