Ahmet Barin
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı
İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı
Bütçe belirtirseniz ve kullanım amacı filan daha iyi olur
Tp link yan markasıMercusys MU6H, AC650 Yüksek Kazançlı Kablosuz Çift Bantlı USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mercusys MU6H, AC650 Yüksek Kazançlı Kablosuz Çift Bantlı USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1300mbs olan bende de var. Arada mavi ekran verir bilgin olsun. Pci ex slotu fazla varsa ki genelde tam boy anakartlarda olur, pci ex wifi bluetooth kartı alabilirsin.İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı
Benim attığım model mi 1300 mbps dediğin mavi ekran veren?1300mbs olan bende de var. Arada mavi ekran verir bilgin olsun. Pci ex slotu fazla varsa ki genelde tam boy anakartlarda olur, pci ex wifi bluetooth kartı alabilirsin.
![]()
AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.2 PCIe Adaptörü
Utilizing the Wi-Fi 6 foundation, Archer TX55E, is designed to liberate your gaming from cables and fully optimize your gameplay.www.tp-link.com
gibi.
Evet Mercusys olan.Benim attığım model mi 1300 mbps dediğin mavi ekran veren?
Bu daha mantıklı gibi mercusys ürünlerinden genel olarak memnunum f/p ürünleri zaten çok pahalı değil o nedenle bence garanti açısından yurtdışı ürüne gerek yok![]()
Mercusys Ma32h Ac1300 Mbps Çift Bant Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi 5 USB Adaptör - Fiyatı, Yorumları
Mercusys Ma32h Ac1300 Mbps Çift Bant Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi 5 USB Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
10 Dakika önce bunu aldım öneririm ama fiyat performans açısındnan hangisi iyi bilmiyorum @Leon_Was_Here
Arkadaş usb adaptör istemişFenvi M.2 To PCI Express Wireless Adapter
aliexpress te 7-14 dolar arasında. Bende o da var aktif kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet Mercusys olan.
tplink idare eder. Pek hata vermez.Bu daha mantıklı gibi mercusys ürünlerinden genel olarak memnunum f/p ürünleri zaten çok pahalı değil o nedenle bence garanti açısından yurtdışı ürüne gerek yok
Arkadaş usb adaptör istemiş
senden kaynaklı olabilir mi güncel driver kurulu mu? Win-10 mu? Win 11 mi? garanti kapsamında değil mi?Fenvi M.2 To PCI Express Wireless Adapter
aliexpress te 7-14 dolar arasında. Bende o da var aktif kullanıyorum.
Evet Mercusys olan.
USB WiFi ile online oyunlarda verim alamazsınız alacaksan da pciexp ağ kartı al.İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı
Abicim elimden onlarca geçti. Çok bilgisayar kurdum.senden kaynaklı olabilir mi güncel driver kurulu mu? Win-10 mu? Win 11 mi? garanti kapsamında değil mi?
Abicim elimden onlarca geçti. Ben lisanslı bilgisayar uzmanıyım. Win 10 ve 11 de de yaptılar.senden kaynaklı olabilir mi güncel driver kurulu mu? Win-10 mu? Win 11 mi? garanti kapsamında değil mi?
her şey güncel denendi. Eskiler denendi. Yeni yetmez değilim hocam. 30 senelik bilgisayar geçmişim var, programcılık dahil.senden kaynaklı olabilir mi güncel driver kurulu mu? Win-10 mu? Win 11 mi? garanti kapsamında değil mi?