Yardım USB WİFİ TAVSİYE LÜTFEN

Reaksiyon skoru
0
İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı

İyi geceler beyler, modem biraz uzakta kalıyor kablo çekmek istemiyorum 1000 mbps türknet kullanıyorum Usb wifi öneriniz var mı
Bütçe belirtirseniz ve kullanım amacı filan daha iyi olur
Tp link yan markası

10 Dakika önce bunu aldım öneririm ama fiyat performans açısındnan hangisi iyi bilmiyorum @Leon_Was_Here

1300mbs olan bende de var. Arada mavi ekran verir bilgin olsun. Pci ex slotu fazla varsa ki genelde tam boy anakartlarda olur, pci ex wifi bluetooth kartı alabilirsin.

gibi.

1300mbs olan bende de var. Arada mavi ekran verir bilgin olsun. Pci ex slotu fazla varsa ki genelde tam boy anakartlarda olur, pci ex wifi bluetooth kartı alabilirsin.

gibi.
Benim attığım model mi 1300 mbps dediğin mavi ekran veren?

Fenvi M.2 To PCI Express Wireless Adapter

aliexpress te 7-14 dolar arasında. Bende o da var aktif kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim attığım model mi 1300 mbps dediğin mavi ekran veren?
Evet Mercusys olan.

Son düzenleme:

10 Dakika önce bunu aldım öneririm ama fiyat performans açısındnan hangisi iyi bilmiyorum @Leon_Was_Here
Bu daha mantıklı gibi mercusys ürünlerinden genel olarak memnunum f/p ürünleri zaten çok pahalı değil o nedenle bence garanti açısından yurtdışı ürüne gerek yok

Evet Mercusys olan.
Arkadaş usb adaptör istemiş

Bu daha mantıklı gibi mercusys ürünlerinden genel olarak memnunum f/p ürünleri zaten çok pahalı değil o nedenle bence garanti açısından yurtdışı ürüne gerek yok

Arkadaş usb adaptör istemiş
tplink idare eder. Pek hata vermez.

Evet Mercusys olan.
senden kaynaklı olabilir mi güncel driver kurulu mu? Win-10 mu? Win 11 mi? garanti kapsamında değil mi?

senden kaynaklı olabilir mi güncel driver kurulu mu? Win-10 mu? Win 11 mi? garanti kapsamında değil mi?
Abicim elimden onlarca geçti. Çok bilgisayar kurdum.
Win 10 ve 11 de de yaptılar.
Markaları değişiyor arada ama ürünler aynı.

Abicim elimden onlarca geçti. Ben lisanslı bilgisayar uzmanıyım. Win 10 ve 11 de de yaptılar.
Markaları değişiyor arada ama ürünler aynı.

Bazen çok önemli konular üzerinde çalışırken bilgisayarın reset atmasını, mavi ekran vermesini istemeyiz.
Bu Ödev olur, tez olur, rapor olur. Bu tür işler yapanlara TP link öneririm, yukarıda linkleri verdiklerimi, imkanı olan da PCİ ex kartı kullansın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,216
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri