Çözüldü✓ Monitörde birsürü ölü piksel

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
536
Tuf VG27AQ3A var yeni farkettim siyah ekranda monitörde birsürü ölü piksel var beyaz renkli çok yakına girince belli oluyor ve yıldız kuşağı gibi görünüyor dokununca daha fazla oluyor sonra düzeliyor bir kısmı iade edemeyeceğim çok yüksek ihtimal ama bu durumu başka yaşayan varmı

Stuck pixel ile ölü piksel farklı şeyler fâkat uğraşmanı önermem gönder servise gitsin.

Stuck pixel mi bu yaşadığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam servise giderse 2 haftadan uzun süre serviste kalıcak para iadesi de 1 hafta içinde gelecek okadar süre monitörsüz kalamam
Başka seçeneğiniz yok. Ölü pixelleri daha önce diriltememiştim.

Bende de bir ara stuck pixel vardı kendi kendine geçti stuck pixel bildiğim kadarıyla sadece tek renk oluyor dead pixel sadece siyah renk oluyor diye biliyorum stuck pixeli sen de halledebilirsin bastırarak ama temkinli ol daha kötü yapabilirsin o yüzden biraz araştır

Yjr
Bende de bir ara stuck pixel vardı kendi kendine geçti stuck pixel bildiğim kadarıyla sadece tek renk oluyor dead pixel sadece siyah renk oluyor diye biliyorum stuck pixeli sen de halledebilirsin bastırarak ama temkinli ol daha kötü yapabilirsin o yüzden biraz araştır
Hocam bastirinca daha fazla beyaz nokta çıkıyor yanında

Yjr
Hocam bastirinca daha fazla beyaz nokta çıkıyor yanında
Birsürü var kamera iyi değil foto da bırakamıyorum

@Tayfunns

Son düzenleme:
Hocam çok kafaya takmam muhtemelen 2 yıla yenisini alıcam zaten merak ettim sadece neden olduğunu

Asus servisi kadar berbat bi servis de yok zaten 15dkda bir mavi ekran veren laptopu 3 kere sorunsuz diye geri yolladılar 🙂
Bütün servisler öylemidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri