Seçili MSI Monitörlerden Satın Alanlara Resident Evil Requiem Oyun Kodu Hediye!

MSI TÜRKİYE

Firma Yetkilisi
Reaksiyon skoru
391
req.webp

Seçili MSI Monitörler Resident Evil Requiem Oyun Kodu Kazandırıyor!

Seçili MSI monitörlerden birini satın alın ve ürünle ilgili incelemenizi seçili platformlarda paylaşarak Resident Evil Requiem PC oyun kodunuzu talep edin.

Detaylar:

Ya msi iyisin hoşsun da en ucuz monitör 48.499₺ kanka. O parayı monitöre veren oyunun parasini da her türlü verir. Biz ucuza güzel ürün kovalıyoruz sen en ucuzu neredeyse 2 asgari ücret fiyattan monitör satmaya çalışıyosun. Arada bi tane de 108000 lira olan monitör vardı onu hiç saymıyorum.

Ya msi iyisin hoşsun da en ucuz monitör 48.499₺ kanka. O parayı monitöre veren oyunun parasini da her türlü verir. Biz ucuza güzel ürün kovalıyoruz sen en ucuzu neredeyse 2 asgari ücret fiyattan monitör satmaya çalışıyosun. Arada bi tane de 108000 lira olan monitör vardı onu hiç saymıyorum.
MSI her konu açtığında patlatıyor beni :kekw:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Alyx
bağırtma
50 bin tl monitörlerin

108 bine monitör alan adamın re oynamak için msi centera üye olup inceleme yazıp ürün faturası ve inceleme linkini ileterek onay beklediğini düşünsene

Msi, bizim arkadaşın dükkandan 18bin liraya monitör alsınlar, ben onlara alıveriyim bi requem 😀😁

Firmalar oled gibi çöp bir teknolojiye neden bu kadar yatırım yaparlar anlamış değilim siyahlar daha siyahmış aynen monitorü koltuğun altına alınca görürsün siyahları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri