Öğrenciyse zaten ücretsizArkadasim autocad aktif olarak crackli kullaniyor. Bende ucuz lisans keylerden almasini onerdim ama bir sorun olur mu? Autocad 2026 1 yillik 50liraya bile var.
Yok degil. Bu lisans anahtarlari sorun olmazsa bu sekilde kullanmasini saglayacagim. 2 3 ay sonra keyler patlar mi veya baska bir sorun olur mu vs.Öğrenciyse zaten ücretsiz
Kendi dukkanlari var kendi islerini yapiyorlar o zaman key onermek yanlis olur. Tespit edilirse sıkıntı hic bulastirmayim. Ogrenciler icin olanindada mi durum ayni?AutoCAD bilmiyorum ama solidworks yükleyip ticari olarak iş yapmayın sakın direk ip ile tespit edilip telif davası açıyorlar. Ya telif ücretinin tazminatini ödeyeceksin ya da orjinal solidworks lisansı alacaksın şartı koşuyorlar.Autocad de böyle olabilir bir arastirma yapın dikkatli olun
Yok öğrenci için sıkıntı olmaz ama kâr guden bir yer ise direk program içine entegre edilmiş yazılım var noktasına tespit yapıyorlar. İnternette bu konuda başına gelmiş çok kullanıcı var.Kendi dukkanlari var kendi islerini yapiyorlar o zaman key onermek yanlis olur. Tespit edilirse sıkıntı hic bulastirmayim. Ogrenciler icin olanindada mi durum ayni?
Tamam iyi ki sordum ya yoksa basima is alacaktim. Bu sekilde kullansinlar o zaman. Ben crack sevmiyorumda ondan oyle bi onermistim. Cok tesekkurlerYok öğrenci için sıkıntı olmaz ama kâr guden bir yer ise direk program içine entegre edilmiş yazılım var noktasına tespit yapıyorlar. İnternette bu konuda başına gelmiş çok kullanıcı var.