Çözüldü✓ Yazılım için laptop önerisi

tokac51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Bütçe
75000
arkadaşlar herkese iyi forumlar kardeşim üniversitede yönetim bilişim sistemleri okuyor kullandığı yazılımlar küçük yazılımlar python gibi vs vs bu işlere göre laptop arıyorum küçük ve hafif olsun istiyor kendisi mümkünse böyle 14 inç falan öneride bulunacak varmıdır bütçe 75k

not: kendisi mac istemiyor mac önermeyiniz

arkadaşlar herkese iyi forumlar kardeşim üniversitede yönetim bilişim sistemleri okuyor kullandığı yazılımlar küçük yazılımlar python gibi vs vs bu işlere göre laptop arıyorum küçük ve hafif olsun istiyor kendisi mümkünse böyle 14 inç falan öneride bulunacak varmıdır bütçe 75k

not: kendisi mac istemiyor mac önermeyiniz
Asus Zenbook Vivobook falan iş yapar ama en pratiği yine Macbook oluyor ya o pil ömrü o kullanım deneyimi hiçbirinde yok…

Asus Zenbook Vivobook falan iş yapar ama en pratiği yine Macbook oluyor ya o pil ömrü o kullanım deneyimi hiçbirinde yok…
hocam dediğim gibi mac istemiyor kendisi lenovonun yoga serisini önerir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun amacınız yok ise Macbook mantıklı.

mac istemiyor hocam

hocam dediğim gibi mac istemiyor kendisi lenovonun yoga serisini önerir misin

mac istemiyor hocam
Yoganın da çoğu modeli iyi ama özellikle bakılan bir model varsa ona göre yorum yapılabilir.

Uzun pil ömrü için intelin sonunda V olan işlemcilerine veya Ryzen AI ile başlayan işlemcilere bakın, genel olarak böyle bir öneri verebilirim bir de OLED ekran kesin olsun, ek olarak metal kasa da olsa iyi olur. Attığın cihaz bunlara uygun mesela bir sorun yok o konuda.

Uzun pil ömrü için intelin sonunda V olan işlemcilerine veya Ryzen AI ile başlayan işlemcilere bakın, genel olarak böyle bir öneri verebilirim bir de OLED ekran kesin olsun, ek olarak metal kasa da olsa iyi olur. Attığın cihaz bunlara uygun mesela bir sorun yok o konuda.
hocam notebookda amd iyi performans vermiyor falan diyenler var doğru mudur

ve atmış olduğum asus sonu h olan modeli bir sorun oluşturur mu

Modeline göre değişir, ama Ryzen AI serisi baya iyi hakkını yiyemem.

ve atmış olduğum asus sonu h olan modeli bir sorun oluşturur mu
H serisi daha güçlüdür ama pili daha çok yer. Ben tercih etmem pil için ama bir sorun oluşturmaz tabii ki.

Modeline göre değişir, ama Ryzen AI serisi baya iyi hakkını yiyemem.

H serisi daha güçlüdür ama pili daha çok yer. Ben tercih etmem pil için ama bir sorun oluşturmaz tabii ki.
mesela birde böyle bir model var

hocam atmış olduğum modellerden öneri de bulunur musun

mesela birde böyle bir model var

hocam atmış olduğum modellerden öneri de bulunur musun
Attığınız Yoga güzel laptop. Bataryasıda uzun ömürlü. Alabilirsiniz tavsiye ederim.

Attığınız Yoga güzel laptop. Bataryasıda uzun ömürlü. Alabilirsiniz tavsiye ederim.
hocam intel ile amd arasında bir fark oluşur mu laptop da

sizin atmış olduğunuz zenbook ile bu yoga arasında fark varmıdır

Geri