Yardım Hangisini almalıyım çok acil

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
102
Selam arkadaşlar sistemimde tek soğutma eksik kaldı onu da alıp rahatlamak istiyorum ama bilgim yok kasama olurmu bilemedim sıbı soğutma hoş durur diye sıvı soğutma dan yanayım ama şimdi dayanır diyen var dayanmaz diyen var 3 4 sene götürecekse sıvı soğutma estetik olsun istiyorum thermalright frozen edge 360 mm almak istiyorum ama kasaya sığarmı bilgim yok kasam segotep radiant 360 mm destekli yazıyor ama ramlerle felan çakışır diyede korkuyorum açıkcası kule tipi phantom sprit de alabilirim ama estetik durmaz açıkcası kasaya olur ve dayanır diyorsanız sıvı soğutma alayım diyorum bu arada iyi gider mi

Ekler

• IMG-20251229-WA0003.webp
    IMG-20251229-WA0003.webp
    219.4 KB · Hit: 47
360mm destekliyorsa sığar. RAM'lerin soğutucuları aşırı yüksek durmuyor, standart boydalar. Radyatörü kasanın üstüne takacaksan sorun olmaz büyük ihtimalle. Olursa da öne takarsın, çözülür.

360mm destekliyorsa sığar. RAM'lerin soğutucuları aşırı yüksek durmuyor, standart boydalar. Radyatörü kasanın üstüne takacaksan sorun olmaz büyük ihtimalle. Olursa da öne takarsın, çözülür.
Valla bilemedim hocam bir yerde bir arkadaş 360 mm destekli olsa bile çakışır sığmaz dedi biraz kuşkulandım tam sığsa 3 4 cm boşluk kalsa zararı olurmu kasa küçük ama geniş önde nasıl durar hocam sırıtır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bilemedim hocam bir yerde bir arkadaş 360 mm destekli olsa bile çakışır sığmaz dedi biraz kuşkulandım tam sığsa 3 4 cm boşluk kalsa zararı olurmu kasa küçük ama geniş önde nasıl durar hocam sırıtır mı
Kasa bilgileri bunlar hocam

Ekler

• 68df84c987225.webp
    68df84c987225.webp
    1.1 MB · Hit: 22

Kasa bilgileri bunlar hocam
Arkadaşın haklılık payı şurada var. Bazı dar kasalarda tepeye 360mm takınca fanlar RAM'in üstüne biner.  ama, senin kasanın genişliği 210mm. Bu genişlikteki yeni nesil kasalarda, tepe fan montaj deliklerini genellikle anakarttan uzağa, cama doğru kaydırırlar. RAM'lerin öyle devasa, aşırı yüksek profilli RAM'lere benzemiyor. Standart soğutuculu RAM bunlar. tepeye taktığında RAM'lere değmeden cuk diye oturur.

Arkadaşın haklılık payı şurada var. Bazı dar kasalarda tepeye 360mm takınca fanlar RAM'in üstüne biner.  ama, senin kasanın genişliği 210mm. Bu genişlikteki yeni nesil kasalarda, tepe fan montaj deliklerini genellikle anakarttan uzağa, cama doğru kaydırırlar. RAM'lerin öyle devasa, aşırı yüksek profilli RAM'lere benzemiyor. Standart soğutuculu RAM bunlar. tepeye taktığında RAM'lere değmeden cuk diye oturur.
Evet hocam haklısınız ramlerim patriot viper Venom normal boyut diye biliyorum işi şansa bırakmamak için sorma gereği duydum daha önce hiç toplamadıpım için pek fazla bilgim yok hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri