🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Ucuz rastgele bir şey alabilirsin, oyun oynayacaksan wifi üzerinden ping/lag sorunu istemiyorsan en kötü böyle bir şey almalısın. TP-Link f/p olarak en iyi marka bence, mercusys aldım daha önce lag yapıyor oyunlarda 500-1000 ms ping alıyorum.
eyvallah tavsiye için

Ucuz rastgele bir şey alabilirsin, oyun oynayacaksan wifi üzerinden ping/lag sorunu istemiyorsan en kötü böyle bir şey almalısın. TP-Link f/p olarak en iyi marka bence, mercusys aldım daha önce lag yapıyor oyunlarda 500-1000 ms ping alıyorum.
Hocam biraz konuyla ilgisiz olacak ama belki biliyorsundur diye soruyorum. Sence böyle bir şey mi almak mantıklı yoksa powerline adaptörü alsam daha mı iyi olur ?

amazon 11.11 de 1k ya aldım ekran kartı 3 port kaplıyor diye deneyememiştim alırken baktığım kadarıyla gayet iyi modeldi

B650m-r anakartım
Hocam biraz konuyla ilgisiz olacak ama belki biliyorsundur diye soruyorum. Sence böyle bir şey mi almak mantıklı yoksa powerline adaptörü alsam daha mı iyi olur ?
bende bu üründe var. Tplink in powerline ı da. Kesinlikle bu ürünü öneriririm. Powerline stabil gibi gözüksede çok düşük hızlar veriyor. Elektrik hattınızın kalitesi, prizlerde kaç cihazın bağlı olduğu. 3 lü, 4 lü priz olup olmadığı vs hızı çok etkiliyor. Bu üründen çok net performans alıyorsunuz. Pingsiz, lagsız, kopmasız

bunu kasa da nereye kulanıyoruz benim pc mesala böyle bi özellik yok ama kulanmak istesem

buraya bağlanıyor

Ekran görüntüsü 2025-12-25 221213.webp

Yaklaşık 1 yıldır kullaniyorum wifi 6 modem ile 1.5 2 ye yakin oda var desem yeridir mesafe olarak full çekiyor kopma olmuyor lol tr falan 2 3 ms oynuyorum dalgalanma falan sorunum yok. Geçenlerde interneti test etmek amacıyla yayın da açtım problem yaşatmadı. Ben wifi li anakartin rezalet wifi kartından geçtim intel ax201 karti bulunuyor tplinkte problemsiz calisiyor intelden güncellemesini yapmayı unutmayın.

Kendinden wifi özellikli anakart aldım, wifi özelliği rezil çalışıyor. Gecikme vs. değil bayağı kopmalar, görmemeler. En güncel bios, en güncel chipset sürücüleri, en güncel wifi sürücüleri vs. hiçbirşey fayda etmedi. Harici wifi çözdü işi. Kabloya yakın performans veriyor ayrıca.
Ama ürün indirimli mi? O ayrı bir konu. Bana çok indirimli gibi görünmedi.

Kendinden wifi özellikli anakart aldım, wifi özelliği rezil çalışıyor. Gecikme vs. değil bayağı kopmalar, görmemeler. En güncel bios, en güncel chipset sürücüleri, en güncel wifi sürücüleri vs. hiçbirşey fayda etmedi. Harici wifi çözdü işi. Kabloya yakın performans veriyor ayrıca.

Hocam wifi var diye anakarta atlamamak lazım, ben yaptım böyle bir hata. Asus Prime Wifi anakart aldım berbat ötesi bir wifi var. USB dongle ile bağlıyorum daha iyi ping değerlerim. Mercurysys wifi dongle aldım ucuz ama oda rezil hiç daha doğru düzgün kullanamadım ürünü.

wifi çipi intel olmadıkça bunları yaşarsınız, laptoplarda vay haline değiştirmeside uğraştırıyor
anakartı almadan önce driver sayfasından wifi kısmına bakın ben öyle yapıyorum fakat intel çipli nerdeyse hiç yok diyebilirim :) intel ax serileri en iyisi

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Geri