🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

wifi çipi intel olmadıkça bunları yaşarsınız, laptoplarda vay haline değiştirmeside uğraştırıyor
anakartı almadan önce driver sayfasından wifi kısmına bakın ben öyle yapıyorum fakat intel çipli nerdeyse hiç yok diyebilirim :) intel ax serileri en iyisi
Yok kardeş chipten değil sadece. Anakart üzerinde gelen wifi lerde chipten bağımsız bir problem var. Tahminim yönetimini anakart üzerindeki entegreye veriyolar oda iyi yönetemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam wifi var diye anakarta atlamamak lazım, ben yaptım böyle bir hata. Asus Prime Wifi anakart aldım berbat ötesi bir wifi var. USB dongle ile bağlıyorum daha iyi ping değerlerim. Mercurysys wifi dongle aldım ucuz ama oda rezil hiç daha doğru düzgün kullanamadım ürünü.
Aynen. Dark ın en ucuz 300tl lik kartını bile denedim onboard wifi den iyi çalışıyor. 1 kere kopmadı.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Yok kardeş chipten değil sadece. Anakart üzerinde gelen wifi lerde chipten bağımsız bir problem var. Tahminim yönetimini anakart üzerindeki entegreye veriyolar oda iyi yönetemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen. Dark ın en ucuz 300tl lik kartını bile denedim onboard wifi den iyi çalışıyor. 1 kere kopmadı.
Anakart üzerindeki entegre varsa bana denk gelmedi. bilmiyorum benim gördüklerim standart chipler çoğunda, hatta bazı anakartlar dahili wifi diye satıyor ama en üste pci e koymuş öyle olanlarda var aynı bu konudaki gibi ama adam orayı orjinal yaptığı için küçük tasarlıyor chip degidme imkanı oluyor

234.webp

Anakart üzerindeki entegre varsa bana denk gelmedi. bilmiyorum benim gördüklerim standart chipler çoğunda, hatta bazı anakartlar dahili wifi diye satıyor ama en üste pci e koymuş öyle olanlarda var aynı bu konudaki gibi ama adam orayı orjinal yaptığı için küçük tasarlıyor chip degidme imkanı oluyor

Bi ben mi memnun değilim bundan. Driverlar güncel, arada bir wifi kopuyor komple hiçbir ağ görmüyor. Pc yi kapatıp açınca düzeliyor.

bana chatgpt niye atıyorsunki ben bunları söküyorum montajını yapıyorum bir çok çipi kendim değiştiriyorum lehimli olan daha denk gelmedi elime.
şu chat programından aldığın yanlış bilgilerle umarım hayatlarınızdaki kararları almıyorsunuzdur :)
m2 formunda olduğunu bildiğiniz bir şeye chip deyip duruyorsunuz da ondan. :cool:

m2 formunda olduğunu bildiğiniz bir şeye chip deyip duruyorsunuz da ondan. :cool:

Bunun içindeki'de m2 wifi mı yani hocam? Anakart B550 Prime Wifi hiç kurcalamadım. Elimde 3 adet e type m2 wifi kart var. Birisi intel 7265ngw diğerleri Realtek RTL8822BE chipli wifi

1767085928699.webp

Bunun içindeki'de m2 wifi mı yani hocam? Anakart B550 Prime Wifi hiç kurcalamadım. Elimde 3 adet e type m2 wifi kart var. Birisi intel 7265ngw diğerleri Realtek RTL8822BE chipli wifi

Alıntıyı görüntüle
Açmaya niyetin yok heralde, bari o adını yazdığın realtek'in adını görsel olarak aratsaydın arama motorunda. :cool:
234.webp

Kurcalayın, garantisini dert etmeyin her şeyin.
345.webp

Bu cihazlardan almak mı mantıklı yoksa paylaşılan linkteki archeri mi almak mantıklı dostlar
IMG_3317.webp

Üstat hiç anlamadım :) ikisi arasında çok bi fark yoksa iptal edeceğim 1600 tl gereksiz vermeyeyim
Bana kalırsa snapdragon sound destekleyen daha modern bir ürün almak lazım. Gönderdiğin usb wifi dongle'da bluetooth zaten yok. Paylaşımdaki pci ex kart ile alakaları yok.

Bana kalırsa snapdragon sound destekleyen daha modern bir ürün almak lazım. Gönderdiğin usb wifi dongle'da bluetooth zaten yok. Paylaşımdaki pci ex kart ile alakaları yok.
Bluetooth dongle kullanarak bluetooth sorunu çözdüm, ancak her iki cihaz da portları dolduruyor. Paylaşılan linkteki archer mevcut iki cihazıma kıyasla daha iyi performans verir mi? Bu konuda bilginiz var mı üstadım ?

Geri