🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Bluetooth dongle kullanarak bluetooth sorunu çözdüm, ancak her iki cihaz da portları dolduruyor. Paylaşılan linkteki archer mevcut iki cihazıma kıyasla daha iyi performans verir mi? Bu konuda bilginiz var mı üstadım ?
Ax3000 ve bluetooth barındırıyor. Yüksek hızlı pciex portundan bağlayacaksın. Piyasadaki birçok üründen daha iyi performans verecektir. Driver sorunu yaşamazsan memnun kalırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Ax3000 ve bluetooth barındırıyor. Yüksek hızlı pciex portundan bağlayacaksın. Piyasadaki birçok üründen daha iyi performans verecektir. Driver sorunu yaşamazsan memnun kalırsın.
Üstadım cevabın için teşekkür ediyorum. Siparişi iptal etmedim yarın gelicek. Çok teşekkür ediyorum iyi günler dilerim

Açmaya niyetin yok heralde, bari o adını yazdığın realtek'in adını görsel olarak aratsaydın arama motorunda. :cool:Alıntıyı görüntüle
Kurcalayın, garantisini dert etmeyin her şeyin.
Alıntıyı görüntüle
Okuduğunu anlamamışsın ki hocam, elimde laptop çıkması kartlar var iki adet realtek bir adet intel. Anakartı açıp bakmadım sadece o metalin sadece anten görevi gördüğünü düşünüyordum içinde m2 olup olmadığını bilmiyorumum açıkçası. kurcalamadım anakartı

Bunlara para vereceğinize neden en başından wifi anakart almıyorsunuz ki.

DDR5 Wifi anakartlarda 3-4 bin liralık farklar var hocam
Yani orası öyle ama bence bu da kasanın görüntüsünü bozuyor. M.2 slotuna takılanlara da bakılabilir aslında.

Yani orası öyle ama bence bu da kasanın görüntüsünü bozuyor. M.2 slotuna takılanlara da bakılabilir aslında.
Bunun içindeki kartta m2 slot şeklinde üzerinde soğutucu var hocam. Bu kartı alıp sadece m2 wifi kartını söküp kullanabilirsiniz wifi slotu varsa. İkinci el E type M2 slotlu wifi kart alıp monte edebilirsiniz, ben öyle yaptım ama anten kablosu ayarlamam gerekiyor onu almadım. Arada bluetooth kulaklık bağlıyorum anten olmasa bile iş yapacak seviyede çekiyor.

1767094893139.webp
1767094809750.webp

Bunun içindeki kartta m2 slot şeklinde üzerinde soğutucu var hocam. Bu kartı alıp sadece m2 wifi kartını söküp kullanabilirsiniz wifi slotu varsa. İkinci el E type M2 slotlu wifi kart alıp monte edebilirsiniz, ben öyle yaptım ama anten kablosu ayarlamam gerekiyor onu almadım. Arada bluetooth kulaklık bağlıyorum anten olmasa bile iş yapacak seviyede çekiyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Baktım da TR de yok galiba şunu buldum başka yerlerde daha ucuza da vardır illaki

İş görür.

hocam almayı düşünüyorum ping değerleri stabil olurmu 8 metre mesafe için

not: ekran kartıyla pcie 1x yuvası çok yakın sorun çıkartırmı bunu takarrsam yani abi kardeş gibi olacaklar takarsam..

olmazsa temudan pcie 1x riser alıp öyle takacağım.

hocam almayı düşünüyorum ping değerleri stabil olurmu 8 metre mesafe için

not: ekran kartıyla pcie 1x yuvası çok yakın sorun çıkartırmı bunu takarrsam yani abi kardeş gibi olacaklar takarsam..

olmazsa temudan pcie 1x riser alıp öyle takacağım.

TUF GAMING X570-PLUS anakart için soruyorsan alttaki pci-e x1 leri kullanabilirsin

TUF GAMING X570-PLUS anakart için soruyorsan alttaki pci-e x1 leri kullanabilirsin
hayır başka bilgisayar içindi hocam riser sipariş ettim 1cm bile mesafe yok pcie 1x le ekran kartı arasınad

ben ping değerlerini merak etmiştim aslında.

Geri