Kurnazlık(Dynatab 75x imhası)😶‍🌫️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
943
Uygunsuz içerik
Şimdi ben bu klavyeyi ilk aldigimda tuslari bozuk geldi ve imha etmemi istediler video ile ve yenisini gönderdiler ve şimdi yeni gelende bozuldu yazdım tr ye gönderim kapalı olduğu için tutarı geri gòndermeyi yada 40 dolar magaza kredisi verdiler onu kabul etmiyecem. Sizce ben öncekinin imha videosunu göndersem anlarlar mı eski olduğunu kıyamıyom kırmaya

Şimdi ben bu klavyeyi ilk aldigimda tuslari bozuk geldi ve imha etmemi istediler video ile ve yenisini gönderdiler ve şimdi yeni gelende bozuldu yazdım tr ye gönderim kapalı olduğu için tutarı geri gòndermeyi yada 40 dolar magaza kredisi verdiler onu kabul etmiyecem. Sizce ben öncekinin imha videosunu göndersem anlarlar mı eski olduğunu kıyamıyom kırmaya
ahahhah ya bu ne ya imha videosu nedir nası bi mağazasa burası hatasını kabul edip yenisini yollıyacaklar imha ettirmek ne dmek

Yurtdışı logitech oyun kolu almıştım bozuluca logi yazdım benden de aynı şekilde imha ettiğime dair video istediler :D (10 sene geçiyor) videoyu çektim yenisini yolladılar.

2. De bozulucaktır uğraşmaya değmez. He uğraşırım dersen arkasında ki etiketi sök yapıştır batır.

başka birinin videosunu yolla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu atılan videoları depolamıyorlarsa anlamazlar herhalde

Teşekkürler bu bozulan 2. zaten bunu imha edersem para iadesi yapacaklar öncekini imha etmistim onu atmayı dusundum ben de

başka birinin videosunu yolla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu atılan videoları depolamıyorlarsa anlamazlar herhalde
Önceden de yaptığımı söylemistim dönüp bakarlarsa görürler de başka biri videosunu vermez hrlde

videoların başlık adları oluyor onu günümüz tarihine güncelle dikkat etmedikçe anlamazlar

ahahhah ya bu ne ya imha videosu nedir nası bi mağazasa burası hatasını kabul edip yenisini yollıyacaklar imha ettirmek ne dmek
İkinci el piyasasında satılmaması için yaptırdıklarını söylüyorlar

bunlar hak ediyor ben yasaklanmadan önce gift code olarak almıştım siparişi verdikten sonra ki gün yasaklandı dedim benim param ne olacak bir şey yapamayız diyorlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri