Bf6 ekran kartı kullanım sorunu

Aozilhan

80+
Reaksiyon skoru
8
r7 7800x3d işlemci var ve rx 9070xt ekran kartı var ekran kartının yarısını anca kullanıyor sebebi ne sizce
WhatsApp Image 2025-12-30 at 23.12.26.webp

vsync açık ve monitörünüz 144hz sanırım. 144 fps zaten verdiği için daha fazla zorlamıyor kendini.

vsync açık ve monitörünüz 144hz sanırım. 144 fps zaten verdiği için daha fazla zorlamıyor kendini.
2k 180 hz monitör var hocam vsync kapalı elimdeki termal macun az kalmıştı onu sürdüm pek yetmedi yeni macun söyledim noctua nth1 di galiba o gelince yenileyeceğim acaba ondan mı emin olamadım

2k 180 hz monitör var hocam vsync kapalı elimdeki termal macun az kalmıştı onu sürdüm pek yetmedi yeni macun söyledim noctua nth1 di galiba o gelince yenileyeceğim acaba ondan mı emin olamadım
işlemciyle alakalı bir sorun değil gibi. oyun ayarlarında 144'e sınırlı mı acaba?

knk işlemci gerektiren oyunlarda 7800x3d gibi bir işlemci varsa o üstleniyor gücü 4k da oynasan bu durum olmaz

işlemciyle alakalı bir sorun değil gibi. oyun ayarlarında 144'e sınırlı mı acaba?
yok hocam bazen 250 fps de alıyorum sürekli olmuyor ama oyunun yarısında böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia'da da tam tersi 15.8gb VRAM kullanıyor.
nasıl yani hocam

Hocam her zaman 99 da kullanmaz ztn normal bir durum. Fps problemi vs oluyor mu? Eger ki kullanim artsin istiyorsaniz grafik yukseltmelisiniz.
overkill 2k da oynuyorum hocam olay 99 kulanımda değil frekans 3200 olması lazım 1800 lerde kalıyor ve tüketimi undervolt yapmıştım 250 yi görmesi lazımö 100 de kalıyor bazen

knk işlemci gerektiren oyunlarda 7800x3d gibi bir işlemci varsa o üstleniyor gücü 4k da oynasan bu durum olmaz
monitör 2k hocam

yok hocam bazen 250 fps de alıyorum sürekli olmuyor ama oyunun yarısında böyle oluyor

nasıl yani hocam

overkill 2k da oynuyorum hocam olay 99 kulanımda değil frekans 3200 olması lazım 1800 lerde kalıyor ve tüketimi undervolt yapmıştım 250 yi görmesi lazımö 100 de kalıyor bazen

monitör 2k hocam
Oyunda problem var demek istiyorum.
Nvidia'da fazla kullanıyor. 16gb kartın 15.8 ini kullanıp donmalar oluyor.

Oyunda problem var demek istiyorum.
Nvidia'da fazla kullanıyor. 16gb kartın 15.8 ini kullanıp donmalar oluyor.
onlar düzeltilmedi mi hocam çıkalı kaç ay oldu

bazı sahnelerde de böyle alıyorum
BF6.webp

oyun için ayarları ultraya al nvidia denetim masasından kalite seç maksimum performans seçili olsun gpu kullanımı artacaktır

Geri