CYBERPOWERPC marka Hazır sistem nasıl?

pcbuilds gibi yerlere bak, burada başka ülkenin piyasasına hakim insan bulman zor

Neden boş muhabbet ediyorsunuz bu ürünler Türkiye’ye gönderilemiyor boş bir heves ve uğraş

Neden boş muhabbet ediyorsunuz bu ürünler Türkiye’ye gönderilemiyor boş bir heves ve uğraş
Almanya’da yaşıyorum boş muhabbet nedir burada ? Türkçe yerine Almanca mı yazmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pcbuilds gibi yerlere bak, burada başka ülkenin piyasasına hakim insan bulman zor
Piyasaya baktım fiyatlar özellikler aşağı yukarı aynı sadece merak ettiğim fiyatına göre özelliklerin nasıl olduğu. Özellikleri iyi mi kötü mü

Almanya’da yaşıyorum boş muhabbet nedir burada ? Türkçe yerine Almanca mı yazmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasaya baktım fiyatlar özellikler aşağı yukarı aynı sadece merak ettiğim fiyatına göre özelliklerin nasıl olduğu. Özellikleri iyi mi kötü mü
Almanya Forum sitelerine bakın burada kimseden destek alamazsınız

Almanya Forum sitelerine bakın burada kimseden destek alamazsınız
Almanya ile desteğin alakası nedir merakındam soruyorum. Altı üstü sistemden anlayan arkadaşlar linke girecek özellikleri, markasını vs fiyatını yorumlayacak. Farz et Türkiye’de yaşıyorum bu özellikleri yorumlamak zor mu?

Geri