alttaki arkadaşımda var pek memnun değil diğer attıklarım nasıl
![]()
Baseus Star Lord 22.5 W Siyah 20000 mAh Hızlı Şarj Powerbank - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam 10bin mah aldıgınızda aslında 10bin mahlık bir ürün almıyorsunuz. Sarj ederken kaybı oluyor.Juo 30000mAh 22.5W Dijital Led Ekranlı Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Juo 30000mAh 22.5W Dijital Led Ekranlı Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bunlar alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alttaki arkadaşımda var pek memnun değil diğer attıklarım nasıl
hocam iyidir yani öyle değilmi?hocam 10bin mah aldıgınızda aslında 10bin mahlık bir ürün almıyorsunuz. Sarj ederken kaybı oluyor.
markalar hakkında bilgim yok ama aralarında woyax daha iyi gibi duruyor deji markasına aitmiş
spigen alın geçin juo almayın çakma ve dandik markalar almayın hocam1000-1200tl civarı
10.000 Mah ve üzeri
1 Type-C ve 1 Usb çıkışı olmalı
S24Fe ve Defacto Techfit/Fittech Isıtıcılı mont ile kullanacağım korumaları iyi olursa sevinirim
Spigen anker yada Samsung alın hocam? juo hakkında şikayetler okudumda diğerleri hakkında yorumun ya da başka önerin varmı
Spigen almanızı öneririm. Onu almazsanız Anker öneririm.1000-1200tl civarı
10.000 Mah ve üzeri
1 Type-C ve 1 Usb çıkışı olmalı
S24Fe ve Defacto Techfit/Fittech Isıtıcılı mont ile kullanacağım korumaları iyi olursa sevinirim
Kasım indiriminde ciddi uyguna gelmişti Spigenler ben 30 ve 10luk çektim oradan. Şimdi Spigen'in sadece bu var https://www.n11.com/urun/spigen-100...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel ben bu fiyata 30luğunu almıştım şu an Spigen yok gibi.bütçemde hangi modeller var
Belkinbütçemde hangi modeller var
tamamdır 20.000lik olanı listeme ekledim başka öneri yok değilmi şuandaBelkin
Belkin 20 lik
Kablosuzlu MagSafe’li Belkin
Hocam bellinde çok iyi markadır Apple da satıyor bazı ürünleri bunlarda güzel ürünlerdir