Yardım Bu iki soğutmadan hangisini alayım

Gagafa

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Selam arkadaşlar kasama sıvı soğutma alıcam
İşlemcim Ryzen 5 7500f
İki seçeneğüm var 1 Thermalright frozen edge 360mm 2 thermalright frozen war frame 240 mm benim için önemli olan performans ve estetik farkı aralarında devasa performans sessizlik farkı yoksa war frame daha hoş LCD ekranı felan var + başka öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim bu soğutmaları kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ekler

• IMG-20251229-WA0013.webp
    IMG-20251229-WA0013.webp
    182 KB · Hit: 19
İşlemcim Ryzen 5 7500f
İki seçeneğüm var 1 Thermalright frozen edge 360mm 2 thermalright frozen war frame 240 mm benim için önemli olan performans ve estetik farkı aralarında devasa performans sessizlik farkı yoksa war frame daha hoş LCD ekranı felan var + başka öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim bu soğutmaları kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
inan bir bilgim yok sadece yazmak için yazıyorum bence estetiği önemseme hangisi daha uzun garanti veyahutta dayanıklı ise onu al derim kule tipi almama sebebin kasanın küçük olması mı?

inan bir bilgim yok sadece yazmak için yazıyorum bence estetiği önemseme hangisi daha uzun garanti veyahutta dayanıklı ise onu al derim kule tipi almama sebebin kasanın küçük olması mı?
Evet hocam kasam küçük şimdi çok büyük gelicek çok kapatacak kasayı sıvı soğutma hem estetik olsun istedim hocam ikisi arasında kaldim

Hocam ikiside 2 yıl garantisi var sessizlik olarak galiba 240 mm olan iyi performans farkına bakıyorum şu anda çok fark var ise direk 1 alayım diyorum
yav yiyeyim rgbsini bence 1. al geç aralarında fark var aman aman diye degil tabii ki 1. daha iyi ama dersenki estetik önemli baya benim için al o zaman 2.yi sen zaten camı kapatmayacanmı duymazsın bile benimki kule tipi onun yüzünden camı kapatamadım ama performan her zaman 1.secenektir benim için

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-31 at 22.00.28.webp
    WhatsApp Image 2025-12-31 at 22.00.28.webp
    88.3 KB · Hit: 8
İşlemcim Ryzen 5 7500f
edge Yi alın geçin

yav yiyeyim rgbsini bence 1. al geç aralarında fark var aman aman diye degil tabii ki 1. daha iyi ama dersenki estetik önemli baya benim için al o zaman 2.yi sen zaten camı kapatmayacanmı duymazsın bile benimki kule tipi onun yüzünden camı kapatamadım ama performan her zaman 1.secenektir benim için
Doğrudur hocam ama bilemedim kule tipi sevemedim ben kasa biraz büyük olsa tercihim olurdu kesin kasa küçük

senin gönlün 2.de sen istediğin cevabı almak için yazıyorsun hocam içten içe 2ç al dememizi bekliyorsun.....
Eşdşöflwxkfkxkwxelxl yok hocam ya 1 i alıcam performans farkı var en az 7 8 derece fark var hem biraz baktım ekranda yazılım gibi sorunlar varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

edge Yi alın geçin
Bende öyle düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,578
Üyeler
187,532
Son üye
the0mcd