bütçe 2 si ile birlikte 10k ya kadar vardırbütçe nedir
birde benim anakartım biostar a320mh dar boğaz yaparmı bilmiyorumbütçe nedir
elinizde kaç gb DDR kaç ram varbütçe 2 si ile birlikte 10k ya kadar vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde benim anakartım biostar a320mh dar boğaz yaparmı bilmiyorum
ddr4 2x8 gb ram var farklı markalar umarım alcagım anakartta tanıma sorunu olmazelinizde kaç gb DDR kaç ram var
şimdi bu bütçede am5 bir işlemci anakart ve ddr5 bir ram almak imkansızddr4 2x8 gb ram var farklı markalar umarım alcagım anakartta tanıma sorunu olmaz
benim için 2 el sorun teşkil etmiyor ama ben şimdi hiç anlamam alacagım ürünün arızalı olup olmadıgını bir yerinde sorun olup olmadıgını anlamam çok o kadar bilgiye sahip değilimşimdi bu bütçede am5 bir işlemci anakart ve ddr5 bir ram almak imkansız
son aylarda ram krizi yüzünden fiyatlar fırladı o yüzden ddr5 bir sisteme geçmenizi mantıklı bulmuyorum
en iyi seçenek 2.el. 2. el olması sizin için bir sorun teşkil ediyormu ?
İşlemciminde değişmesi lazım ryzem3 3200gaz önce intel fiyatlarına baktım ama fiyatları uçmuş
size yapacağım en iyi öneri budur
![]()
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
güncel olarak kullandığınız işlemci nedir
bu biostarın anakartları nasıl bilginiz varmıaz önce intel fiyatlarına baktım ama fiyatları uçmuş
size yapacağım en iyi öneri budur
![]()
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
güncel olarak kullandığınız işlemci nedir
aşırı eski bir anakart 2017 çıkışlı ve en yüksek zen2 mimarisi destekliyor yanı bu işlemci ile bu anakart çalışmaz bu işlemci zen 3 mimariİşlemciminde değişmesi lazım ryzem3 3200g
bu biostarın anakartları nasıl bilginiz varmı
mecbur degişim yapacağım benim derdim darboğaz yememek ekran kartım pcıe 4.0 mış sadece farklı anakartlardan ne alabiliriz demek istemiştimaşırı eski bir anakart 2017 çıkışlı ve en yüksek zen2 mimarisi destekliyor yanı bu işlemci ile bu anakart çalışmaz bu işlemci zen 3 mimari
anakartı değiştirmeden ne alabilirim diye sorarsanız. en tepe bu işlemci
![]()
AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
AMD Ryzen 5 3600 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
evet 6500xt nin öyle bir sıkıntısı var pcı 4.0 ın altındaki anakrtlarda performansı düşürüyormecbur degişim yapacağım benim derdim darboğaz yememek ekran kartım pcıe 4.0 mış sadece farklı anakartlardan ne alabiliriz demek istemiştim
şuan ona göre uyumlu anakart ve işlemci almak istiyorum yine galiba bi 4 5 sene götürür ona göre bir sistem yaparsam diye düşünüyorumevet 6500xt nin öyle bir sıkıntısı var pcı 4.0 ın altındaki anakrtlarda performansı düşürüyor