Hocam donglesız geliyor muş galiba hem Stok yokA5 Ultra tabii ki. Bütçende bir şey istersen A5 Pro Max bakabilirsin RationalKeys'ten.
En son baktığımda vardı. Bitmiş. Sağlık olsun. Switchleri Ultra'dan daha iyiydi.Hocam donglesız geliyor muş galiba hem Stok yok
Darmoshark m3 v2 - 8000hz, malzeme kalitesi çok iyi, bataryası seni tatmin eder.Srlam arkadaşlar 2 k bütçem var güzel sorunsuz bir mouse önerisi bekliyorum aklımda olanlar var sizin önerilerinizi bekliyorum
Darkmoush m3 v2
Mchose A5 ultra
vxe r1 se
Ajaj 159 pro
Atk a9 pro
Atk A9 plus
Doğrudır hocam sağlık olsunEn son baktığımda vardı. Bitmiş. Sağlık olsun. Switchleri Ultra'dan daha iyiydi.
Hocam güzel çok iyi özellikleri sanırsam dongle ile geliyormuş malzeme kalitesini bilmiyordum sağolun atk a9 plus yerine o zman daha iyise bunu tercih edeyim arada 300 mh batarya faekı farkı var galibaDarmoshark m3 v2 - 8000hz, malzeme kalitesi çok iyi, bataryası seni tatmin eder.
Modeller birebir aynı. Mchose malzeme kalitesi olarak daha iyi.Hocam güzel çok iyi özellikleri sanırsam dongle ile geliyormuş malzeme kalitesini bilmiyordum sağolun atk a9 plus yerine o zman daha iyise bunu tercih edeyim arada 300 mh batarya faekı farkı var galiba
Diğer saydığım modeller bunlara göre düşükmü veya bu bütçeye göre daha iyisi yoksa eğer sipariş vereyim hocam daha klavye felan alacağımda acele ediyorum kusura bakmayın arada mchose ile atk a9 plus 600 tl fark var değermi aradaki farka hocamModeller birebir aynı. Mchose malzeme kalitesi olarak daha iyi.
Darmoshark kat kat daha iyi bataryasıda sana yeterli olur diye düşünüyorum. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 2130 liraya geliyor bilgin olsun. Mouse bende var merak ettiklerini sorabilirsin.Doğrudır hocam sağlık olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam güzel çok iyi özellikleri sanırsam dongle ile geliyormuş malzeme kalitesini bilmiyordum sağolun atk a9 plus yerine o zman daha iyise bunu tercih edeyim arada 300 mh batarya faekı farkı var galiba
Hocam elim 17-18 cm palm veya ona yakın bir tutuş şeklinde tutuyorum elime uygun mudur aldığımızda 8 k dongle ile mi geliyor bir kroniği, varmı hocam aklımda olanlar bunlarDarmoshark kat kat daha iyi bataryasıda sana yeterli olur diye düşünüyorum. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 2130 liraya geliyor bilgin olsun. Mouse bende var merak ettiklerini sorabilirsin.
Eline uygun olur benimkide o civarlarda çünkü, dongle ile birlikte geliyor herhangi bir sorunda yaşamadım daha.Hocam elim 17-18 cm palm veya ona yakın bir tutuş şeklinde tutuyorum elime uygun mudur aldığımızda 8 k dongle ile mi geliyor bir kroniği, varmı hocam aklımda olanlar bunlar
İlk defa gördüm hocam bu mousu nasıl bir mouse bilgi verirmisinizRAMPAGE ZENITH PRO 4K 26000 DPI BLUETOOTH GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE ZENITH PRO 4K 26000 DPI BLUETOOTH GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com