🔥İndirim SAMSUNG PM9C1 512GB NVME 1.499TL

sipariş ettiğim ürünü göndermediler kasa almıştım burdan güç kaynaklı güç kaynaksız başka renk gönderdiler
siparişi kargo vermden önce baktım kendileri gönderdikleri modeli sisteme girip sanki ben onu sipariş vermişim gibi yaparak değiştirdiler ben hemen fark ettim mail attim aradım wpden yazdım kargoya verdikten sonra sürekli aradılar şikayetimi kaldırayım diye ama bunun gibi çirkef firmayala uğraşacağıma kullandım kasayı öyle işte pm9c1 yerine 256gb dandik bi ssd gelirse şaşırma yani

üye olana kadar bitti :D

Fan Boylar O yüzden dostum PcHocası ile çalışıyorlar Güvenlirlikse mevzu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Gayet iyi gözküyor
senin çıkarın ne bu işten

Bundle fiyat iyi gibi 5060 15k 16g ram 8k . 512gb da 1.5k ise
24.5 yapar en düşük
1767359909257.webp

zaten 24.5 etmiyor mu hocam? 8gb ventus karta 15k verilmez, ram zaten 8e satıldı max 10 bandına zaten bulunuyor bana pek sıcak gelmedi
32gb ramli sıvı sogutmalı pckolik bundle bile daha sıcak bence bundan
sogutmalar 900e düsmüs kargada bedava onlar iyi olmus
bende gözüme bunu kestirdim varsa iyisi fiyat olarak ona bakayım akvaryum kasa bakınıyordum
1767360024766.webp

kasanın incelemesine baktım cok ufakmıs

Son düzenleme:
Tam SSD alacaktım, son anda vazgeçtim. Daha önce bu ürüne benzer bir Samsung M.2 ssd almışım. Samsung kalitesiyle alakası yoktu. Bunlar Samsung'un 970 veya 990 pro serisi gibi parakende ürün değiller. Markaların laptoplarından sökülüp revize olunduğunu düşünüyorum. Daha sonra toplayıp el altından bulk olarak satıyorlar.

Geri