Hala var burda o şahinler shcjsjfjdparalara bak 3-4 sene once sahin aliniyordu bu fiyata
Hala var burda o şahinler shcjsjfjdparalara bak 3-4 sene once sahin aliniyordu bu fiyata
Bence şahinden fazlası alınıyordu. 2020 de ev + araba alırdım büyük ihtimalleHala var burda o şahinler shcjsjfjd
2020 de bursada 300 k ya dublex ev aldikBence şahinden fazlası alınıyordu. 2020 de ev + araba alırdım büyük ihtimalle
bende alınıyo görünüyor amaekran kartı stoğu bitti ulan iyi ki bir konu açtık
stok eklediler 2 dakika boyunca hata verdi n5090 ekran kartı bitti diyebende alınıyo görünüyor ama
İndirim gelebilir, laptop fiyatlarına sabah tekrar zam yapmışlar. Oem parçalar dahil olur mu göreceğiz.beklesek mi alsak mı bilmiyom cok karasızım 40dk kaldı saat 22:00a ama
Gerçekten iyi fiyat ama ben de bitmesine şaşırdım bir de o kadar 10 a kadar bekleyelim dedik ara ara bitip stok geliyor hayırlısı ben 10-11 arasına kadar bekleyeceğimMillette ne para varmış arkadaş![]()
1 adet kaldı hocamGerçekten iyi fiyat ama ben de bitmesine şaşırdım bir de o kadar 10 a kadar bekleyelim dedik ara ara bitip stok geliyor hayırlısı ben 10-11 arasına kadar bekleyeceğim