kral taksitli diyorsun ya sürekli 130 geliyor gibi davranmanız komedi üstüne incehespatan ürün almam ben zam gelicek diye 9070xt ve 9060xt alanların ürünlerini iptal edip göndermeyen firma üstüne 5090 ı 155 bin tl iken 1 gün önce 1 gün sonra 159 k diyen firma + taksit yok ödeyebiliceginiz bir mebla olmuyor
onu demiyorum 120ye nakit ikinci elde satılır dediler ben de suprim birazdan 130a düşecek kim niye uğraşsın diye dedim taksitli olmadığının farkındayım zaten incehesap iptal etti haklısın geçen yaz 9070xt almıştım gaming gecesinden iptal etmemişlerdi ama olabilir tabi
onu demiyorum 120ye nakit ikinci elde satılır dediler ben de suprim birazdan 130a düşecek kim niye uğraşsın diye dedim taksitli olmadığının farkındayım zaten incehesap iptal etti haklısın geçen yaz 9070xt almıştım gaming gecesinden iptal etmemişlerdi ama olabilir tabi
anladım da incehesapta sürekli 5090 düşmüyor yani bilmeyen biri için 120 ye yada 110 a satılır her türlü kar yani bak 110 bine satsan sistem 135 bin yani 135 eksi 110 dersek kasanın tüm parçaları 25 e geliyor ki alamazsın 25 e o parçaları
kral taksitli diyorsun ya sürekli 130 geliyor gibi davranmanız komedi üstüne incehespatan ürün almam ben zam gelicek diye 9070xt ve 9060xt alanların ürünlerini iptal edip göndermeyen firma üstüne 5090 ı 155 bin tl iken 1 gün önce 1 gün sonra 159 k diyen firma + taksit yok ödeyebiliceginiz bir mebla olmuyor
Şuanda iki fırsat var kimse her zaman var gibi davranmıyor ki hocam, ikisi arasında suprim alır geçerim 135 verip innoyu total de 110a getirmiş olmak yerine (ki kalan parçaları Total 25k ya satmak yine zaman alacak) 130a suprim çok daha kafii geliyor yinede tercih meselesi
Şuanda iki fırsat var kimse her zaman var gibi davranmıyor ki hocam, ikisi arasında suprim alır geçerim 135 verip innoyu total de 120ye getirmiş olmak yerine (ki kalan parçaları Total 25k ya satmak yine zaman alacak) 130a suprim çok daha kafii geliyor yinede tercih meselesi
hocam anlatamadım galiba inno3d diye bakmayın 5090 olarak bakın ki 110 bine her türlü satar şuan eger paran varsa alırsın beklersin 5090 lar 1 ay sonra 3000 dolar yd da olucak deniyor resmi olarak o zaman tr de bizde direkt 150 160 e satarsınz sabrınız varsa iyi fırsattı yendi geçti
hocam anlatamadım galiba inno3d diye bakmayın 5090 olarak bakın ki 110 bine her türlü satar şuan eger paran varsa alırsın beklersin 5090 lar 1 ay sonra 3000 dolar yd da olucak deniyor resmi olarak o zaman tr de bizde direkt 150 160 e satarsınz sabrınız varsa iyi fırsattı yendi geçti
bence mantıksız değil taksitle alan biri için hem ürün değerlenecek hem de vade farksız taksitle almış olacaksın aslında olmayan paranla taksit yapıyorsun win win ama satamazsan sıkıntı
ben örnek verdim tr de ürünler 200-250 bnadına 5090 lar oturursa sende satarsın 160-180 bine ama sistem ihtiyacın varsa paran varsa alıp satım için uygun du
Ne indirim geldi ne de stok. Büyük konuşmak istemiyorum ama uzun zamandır ekran kartı işlemci ve anakartın fiyatıyla satılan sistem gelmiyordu en azından şimdilik yılın sistemiydi daha da düşer mi diye bekledik olmadı sağlık olsun