❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

sonuncuyu ben aldım sanırım.

Bu arada sipariş ayrı ayrı görünüyor 5090 105k görünüyo acaba sadece kart kalacak şekilde öbür tarafı iptal edebiliyo muyum :kekw:
hayırlı olsun o zaman oem sistem herhalde ya tek tek parça parça kaça geldigini gösteriyor olabilir

arkadaşlar incehesapda ki suprimi stok varken kaç kere alışverişe açık kartla denedim almayı her seferinde hata verip duruyor :) 4. denemede de stok bitti dedi bana nedense bvunlar artık inandırıcı gelmiyor

Alıntıyı görüntüle
Ne indirim geldi ne de stok. Büyük konuşmak istemiyorum ama uzun zamandır ekran kartı işlemci ve anakartın fiyatıyla satılan sistem gelmiyordu en azından şimdilik yılın sistemiydi daha da düşer mi diye bekledik olmadı sağlık olsun
ben 21:45 gibi aldım son stoku. Kaçıramazdım bana acayip lazımdı. Paylaşım için de teşekkür ederim. 850W buna yetermi acaba bilmiyorum

arkadaşlar incehesapda ki suprimi stok varken kaç kere alışverişe açık kartla denedim almayı her seferinde hata verip duruyor :) 4. denemede de stok bitti dedi bana nedense bvunlar artık inandırıcı gelmiyor
incehesapdan çöp almam 9070xt amazondan alanları zam gelicek diye iptal eden firma yalandan 5090 koyup siteyi çökertiyorlar millet almasın diye kuruş kaznadırmamak lazım

incehesapdan çöp almam 9070xt amazondan alanları zam gelicek diye iptal eden firma yalandan 5090 koyup siteyi çökertiyorlar millet almasın diye kuruş kaznadırmamak lazım
stok kendi kendine azalıyor ama ben kaçkere almaya çalışırsam hata veriyor :) :)

ben 21:45 gibi aldım son stoku. Kaçıramazdım bana acayip lazımdı. Paylaşım için de teşekkür ederim. 850W buna yetermi acaba bilmiyorum
12hpv yi yakabilir 850w 1350w enermax yer anca 5090 ı

ekran kartı hariç diğer parçaları 16 ya alırım :kekw: yetmez gibi hayırlı olsun
Ben kafama göre mixlicem gibi kasayı o yüzden parçaları bi çıkaracğaım ona göre. Elimde DA-FRIDAY de var onu satmayı düşünüyorum 5090 aldığım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,946
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri